Curly girl matka jatkuu

Vuosi curly girl metodia takana. Ekaan postaukseen pääset tästä.  Vuosi ollut vaihteleva.Jossain vaiheessa lähti ihan lapasesta. Noudatin orjallisesti ohjeita ja siitä tuli aika rasittavaa. Tuotteita olen testannut  laidasta laitaan. Kaappi pursuaa kaiken näköisiä puteleita.Lopuksi päätin ottaa ihan rennosti. Olen tarkka siitä että hiukset käärin aina vanhaan t paitaan ja hiuksia en harjaa kuivana. Hiukset selvitän hoitsikan aikana ja aika harvoin kuivaan diffuuserilla. 

Hiukset on kasvanut vuoden aikana ihan tajuttoman paljon.Kaksi kertaa olen ne leikannut ja molemmilla kerroilla Tukholmassa. Viime elokuussa ja  tämän vuoden helmikuussa.Nyt helmikuussa pituutta lähti noin 10-15 cm. Vuoden aikana olen itse värjännyt hiukset henna värillä ja siitä sain kampaajalta hieman moitteita. Ei välttämättä ole niin hellävarainen kuin luulin. Siksi myös pituutta lähti hieman pois.Leikkaustekniikka on erilainen kuin suorille hiuksille ja sen huomaa miten kihara muodostuu ihan eri tavalla. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Kaunis yksityiskohta kampaamon vessassa.
Kuppi kahvia odotellessa. Kampaamo Urban Hair
Ja tässä taitava kampaaja Chanel. Pidän ruotsalaisesta tavasta. Kun tulin kampaamoon sain halauksen koska oli kiva tavata jälleen. Tätä rentoa otetta ihmisten kanssakäymiseen saisimme hieman kopioida tänne suomeenkin.
Hiuksiin tehtiin myös kaksi tehohoitoa. Ensimmäinen oli Olaplex ja toisena Chemistry shot. Tehohoidon aikana vaikutusta tehostettiin lämpimällä geelimyssyllä. Siihen olisi voinut nukahtaa.
Ja tässä lopputulos.Täydellinen hiusten leikkaus ja tehohoito yhdistettynä Color Wow muotoilusuihkeeseen teki ihmeitä.
Lumisateessa hymyssä suin takaisin kotiin.
Maski ei ole CG hyväksytty mutta ostin silti koska Chanel suositteli sitä tehohoidoksi.Color WoW suihke levitetään kosteisiin hiuksiin ja kuivatus diffuuserilla. Suihke oli juuri siinä rajalla onko ok vai ei. Ei haittaa mua koska teen final washin aika ajoin. Mielestäni se tekee vain hyvää välillä syväpuhdistaa hiukset  ja päänahka.
Tämä on yksi luottotuote. Levitetään märkiin hiuksiin. Linkki tästä yhdelle tuotetta myyvälle sivulle. Itse laitoin FB sivun kautta kyselyn maahantuojalle ja sain listan mitkä kampaamot omassa kotikaupungissa tätä tuotetta myy. Ostan itse mielummin jos mahdollista paikallisilta palveluntuottajilta.

All of our products are free of:Sulfates | Silicones | Parabens | Paraffin | Phthalates | Propylene Glycol | DEA | Mineral Oil | Gluten | Synthetic Dyes


LUS tuotteet tilasin kokeeksi Kanadasta.Linkki heidän sivuille TÄSTÄ. Pullot ovat matkakokoa ja enkä ole selvittänyt ovatko CG hyväksyttyjä. Tykkään todella näistä.Valittavana kolmelle eri kiharatyypille ja itselleni valitsin wavy. Simppeliä hiustenhoitoa. Ei mitään kummallisuuksia. Shampoo ja hoitoaine joka tekee hiusten selvityksen helpoksi. Märkiin hiuksiin all- in- one muotoilutuotetta ja se on siinä. Pesen hiukset yleensä illalla ja laitan hiukset märkinä ananakselle. Aukaisen sen vasta seuraavana päivänä kun hiukset melkein kuivat ja hiukset ovat  kiharalla.Tuotteet ovat keskihintaisia mutta miinuksena pitkä toimitusaika ja postikulut. Joten nämä taisi pudota jatkosta. Tuo iso pullo on sumutin pullo vedelle. Tulee todella ohuena suihkeena ilman jatkuvaa painallusta.

Paljon olen oppinut hiusten hoidosta vuoden aikana ja paljon vielä opittavaa. Vuosi on tehnyt hiuksilleni pelkkää hyvää. Pituutta ja tuuheutta tullut todella paljon lisää. Hiukset näyttävät ja tuntuvat hyvältä. 
Ei kannata ottaa tätä hiusmatkaa niin kovin vakavasti ja tehdä sitä hampaat irvessä. Tämä vaatii kärsivällisyyttä ja maalaisjärkeä.Väkisten niitä kiharoita ei saa aikaiseksi. Tsemppiä kaikille.


//Lena

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio 7gArchitextures 7Gypsies AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Art Daily Cafe Art Journal ArtStacks Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Buckingham Palace Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Daily Notebook Dalsbruk December Daily Notebook DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Drawing Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Home decor Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätys Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Low Carb Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media Mixed Media World More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åblogit Åbo
Lena Blankenstein-Holmström