Arttia pitkästä aikaa

Art journal on kiehtovaa. Sitä pystyy tekemään niin monella tyylillä ja tekniikalla.Olen tainnut viimeksi tehdä  arttia edelliskesänä.Nyt niitä valmistuu päivittäin. On vaan niin ihanaa olla luova.


Tässä työssä käytetty mistejä, gessoa,lyöntimetallia sekä tekstuuripastoja.Kuva, kirjekuori ja tagi Tim Holz. Tagi Aga Baraniak, kuva ja metallihana Tim Holz, mistit Lindys Stamp Gang.

Mistit Lindys Stamp Gang, valkoista gessoa,Golden akryylimaalia. Kuva  Voguen lehdestä.Tekstit leikattu Brother Scan&cut laitteella. Mä en pidä saksien kanssa leikkaamisesta jote tuo Scan & Cut on mun pelastus.Näin sen 2017/2018  Creativation messuilla ja meni heti hankintalistalle.


Tämä sivu tehty mustalla akryylimaalilla ja Tattared Angels misteillä.Kuva on mun työpaikasta eli Viking Grace alus. Tuo laiva kuten moni muukin ajaa ihan minimimiehistöllä tällä hetkellä koska saavat kuljettaa ainoastaan rahtia. Tekstit Viking Linen sloganit tässä poikkeusajalla. Tuulet tulevat muuttumaan ja olemme kaikki tässä yhdessä.
Täytyy uskoa huomiseen ja tulevaan.Tulemme takaisin entistä vahvempina.


//Lena

1 comment

  1. Nämä ovat hillittömän upeita! Kiitos, kun jaoit!

    ReplyDelete

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.