Curly girl - 4 kk metodia

Moikka.
( *tekstissä mainoslinkkejä) Alla kuva eilisaamulta. Hiustenpesusta 4 päivää ja sen jälkeen ollut tiukalla nutturalla yötäpäivää. Tämä on todella pitkä postaus joten toivottavasti jaksat lukea tämän loppuun asti mikäli kiharat hiukset kiinnostavat itse aiheena.4 kuukautta metodia takana ja nyt näyttää tilanne paljon paremmalta. Viime postauksessa kerroin kuinka entistä suoremmat hiukseni olivat. Tuotteet mitä ilmeisemmin liian raskaat omille hiuksilleni. Vaihdoin kaikki aineeni ja pesurutiinini. Tilasin tuotteet netistä. Boucléme tuli *Lookfantastic.fi sivulta. Suomalainen sivusto mutta tuotteet taisi tulla Englannista. Nopea toimitus.
Aloitin pesemällä *Bouclémen curl cleanserilla sekä *Bouclémen curl conditioner hoitsikkaa jota rutistelin täysin vettä valuviin hiuksiini. Puristelin hiuksiani pää alaspäin noin 6-8 min.Selvitin hiukset sormin  enkä käytä enään harjaa. Halusin testata mikä vaikutus näillä kaikilla on.Huuhtelun jälkeen kevyt puristelu ja lisäsin *Bouclémen curl defining geeliä. Levitin pienen määrän geeliä käsiini ja kävin yhden hiusosion läpi kerrallaan.Lopuksi lisäsin samalla tekniikalla *Kinky-Curly´n Curling custard geeliä.Aika nopeasti huomasin eron hiuksissani. Hiukset paljon ilmavammat ja laineikas hiukseni alkoi kihartua. Geeleillä valtava vaikutus juuri laineiden / kiharan pitävyyteen.
Seuraavaksi meni testiin As i Am curling jelly sekä Natural shopin *curl defining gel joka muuten on suomalainen tuote. Pellavansiemengeeli jossa mukana aloe veraa. 300ml pullo maksoi 13€. Siinä on mukana säilöntäainetta joten hinta-laatusuhde aivan loistava. En enään jaksanut keitellä geeliä. Tuo PSG kulkee matkalla mukavasti mukana ja koostumus muuttumaton. Kinky Girl sekä Curl Defining geelin  olen tilannut *Naturalbeautyshopista jolla liike myös Helsingissä. Näitä tuotteita sain odotella jonkin aikaa koska suuren suosion takia olivat loppu.Ymmärrän kyllä hyvin miksi.

Ihanat tuotteet mutta sekä cleanser että hoitsikka kuluvat nopeasti voidemaisuuden takia.Geeli antaa itselleni pehmeän pidon. Ei juurikaan castia rikottavaksi.
Curl activatorin kanssa saa olla tarkkana ettei laita liikaa. Tekee muuten tukan ihan tahmaseksi.Comeback curl ehkä turha ostos itselleni. Vesi suihkepullossa ajaa saman asian. Geeli myös ihan ok mutta ei paras mun hiuksille ainakaan tässä vaiheessa. 

Tilasin *Fruugo.fi sivulta kehuttuja DevaCurl tuotteita.Tulivat suhteettoman kalliiksi joten en suosittele.
DevaCurl Ultra Defining gel 29.95€
DevaCurl Super Cream 32.95€ ja tullimaksu yhteensä 16€.Tilausta tehdessä ei näkynyt mistä tuotteet toimitetaan ja nämä kaksi tuli HongKongista.
DevaCurl Low-Poo Delight gleanser 45.95€ ja toimitus Australiasta.
Ei ainoastaan tuo hinta harmita vaan tuo tavaroiden toimitus toiselta puolelta maapalloa. Ei mitenkään ympäristöystävällistä. Oma vika tietenkin kun olisi varmaan pitänyt tutkia tarkemmin.Tehty mikä tehty ja opiksi otettu. 
Tykkään tuotteista todella paljon. Sain näillä tuotteilla melkein parhaimmat kiharat. Kansainvälisillä sivuilla syytetään tuotteita hiuksille haitallisiksi. On ollut paikoittaista hiustenlähtöä ja muita allergisia reaktioita. Mitään tutkittua tulosta ei ole eikä Devacurl ole tehnyt mitään virallista ilmoitusta. Mikä on totta ei voi vielä tietää. Itse jatkan kuitenkin tuotteiden käyttöä kunnes toisin todistetaan.
As I Am ehdottomasti mun lempparit.Ihan jokaikinen tuote. Tuo naamio aivan mahtava. Sitä pidetään hupun alla 30 min ja sitten huuhtelu.Hiukset ihanan pehmeät ja ilmavat. Ja mitkä kiharat.Nämä tuotteet tilattu *Lookfantastic  sivulta


Kinky-Curly geeli maineensa arvoinen. Antaa hyvän castin ja pidon. Toinen mun lempi geeleistä. Naturalshopin PSG loistava tuote. Sitä käytän kotioloissa jolloin mulla tukka ponnarilla suurimman osan aikaan.PSG samalla hoitava sekä antaa kevyen castin kun sitä ei laita paljon. Todella paljon plussaa kotimaisuudesta.

Mietitte varmaan miksi tuotteita pitää olla paljon. Tykkään kokeilla eri tuotteita ja niiden vaikutusta hiuksiini. Lisäksi tarvitsen tuplat koska puolet ajastani olen työpaikallani eli laivalla. Olen liian laiska raahaamaan tuotteita edestakas.

Olin muutaman päivän Tukholmassa ja olin jo ennen matkaa päättänyt että siellä menen kampaajalle. Kaupungissa todella paljon kampaajia jotka ovat erikoistuneet kihariin hiuksiin. Googlettamalla ja lukemalla arvioita löysin Södermalmin kaupungisosasta kampaajan ja onnistuin jopa saamaan ajan halutulle päivälle. Tilasin ajan todella ajoissa.Kampaamo oli *Urban Hair. Leikkaustekniikka oli aivan omaa laatuansa. Hiukset leikattiin kiharaosio kerrallaan. Chanel joka leikkasi mun hiukset on  myös kouluttaja. Siinä oli toinen kampaaja vieressä jota opetti kiharaleikkauksessa joten pysyin koko ajan kärryillä miksi leikkasi juuri niinkuin teki.Ensin hiukset pestiin ja kuivattiin diffuuserilla. Ja kuivatus tapahtui pää alaspäin. Aivan samalla tavalla kuin curly girl metodissa opetetaan kuivattamaan hiukset.Leikkaus oli kyllä aikamoinen suoritus ja kun vihdoin näin hiukseni niin wow mitkä kiharat sieltä löytyi. Lähtötilanne siis postauksen alussa. Vaikka itse luulin hiusteni olevan hyvässä kunnossa oli kampaaja eri mieltä. Latvat todella kuivat ja kärsineet. Nyt kun hiukset leikattiin  kihara kerrallaan eivätkä ole enään tasapitkät jaksaa kiharakin muodostua ihan eri tavalla. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Alla oleva kuva otettu kun olin jo kävellyt tuulessa pari kilometriä.
Alla oleva kuva tältä aamulta kun kampaajakäynnistä vuorokausi. Tukka ollut nutturalla ja kastunutkin pariin otteeseen.Silti jaksaa kihartua. Sen mikä nyt hiusten leikkauksen jälkeen huomaan on hiusten väri. Viimekertainen kotivärjäys epäonnistui ja juuri huomattavasti vaaleampi kuin latvat. Seuraava vaihe olisi sitten värjäys.Millä metodilla se tehdään en ole vielä ihan varma mutta tuo juurikasvu täytyy saada fixattua.Mikäli haluat lukea aikaisemmat postaukseni aiheesta löytyvät ne täältä
aloitus, 1 kk , 2 kk ja  3 kk fiilikset.


Suomesta löytyy aivan varmasti loistavia kampaajia jotka tekevät saman.Itse päädyin vaan kokeilemaan kampaamoa jossa työstävät paljon afrohiuksia koska nyt satuin Tukholmassa olemaan. Ja olen iloinen että kokeilin. Pyysivät jopa soittamaan jos jään miettimään jotain tai tarvitsen apua kiharoiden suhteen.

Samassa tilassa myös pieni cafe missä tarjolla erikoiskahveja, juotavia sekä raakakakkua.

Otathan huomioon että mielipiteet perustuvat täysin omiin kokemuksiini. On pitkä tie löytää ne oikeat tuotteet ja metodit. Itselläni auttoi todella paljon tuo hiustenleikkaus.


Kiitos kun piipahdit blogissani. Matkaa jatkuu Curly girl´nä

//Lenaps.
Aikaisempiin postauksiin mikäli haluat lukea koko tähän astisen matkani
Tästä kaikki alkoi. Metodia takana 1 kuukausi, 2 kuukautta ja 3 kuukautta.Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.