Traveler's Notebook

Nykyään kaikki tallennetaan johonkin sähköiseen muotoon. Kuvia otetaan paljon mutta uskoakseni aika harva itseni mukaan lukien teettää paperisia kuvia saatikka kirjoittaisi jotain päiväkirjaa. Älylaite sekä joku pilvipalvelin täynnä kuvia. Hyvä niin mutta kuinka usein niitä tulee katsottua. Aika harvoin luulisin. No tietenkin reissussa tule kirjoiteltua sosiaaliseen mediaan. Mutta mitä sitten jos esimerkiksi FB häviää. Sinne myös häviää aika paljon kuvia, tekstejä ja muistoja. Siksipä tänään tein itselleni sellaisen reissuvihon ns. Traveler's Notebookin(TN). Ovat olleet suosittuja jo aika pitkään varsinkin kalenteriharrastajien piirissä.Niitä saa ostaa ihan valmiina mutta eipä tuon tekeminen niin iso homma ole.

Tämän koko on 11x 21 cm. Sisällä 70 sivua. Sivut tehty luonnoslehtiön paperista.100% bambua, hapoton 105g. Ei kestä mitään vesivärejä eikä muitakaan kovin märkiä mixed media mömmöjä

Kaupoissa on useita eri kokoja näitä kirjasia. Itse päädyin tuohon standardikokoon. 
 
 Koska pidän kirjansitomisesta niin tämän tein myös sillä tekniikalla.
Kansi tehty nahkapaperista ja itse kirja on sidottu kanteen nahkanarulla. Näin se on helppo vaihtaa tarpeen vaatiessa. Stickersit 7dots studion.
 Kuviopaperit Prima Marketing


 Kannen koriste Docrafts.com


Reissuun mukaan kynä ja pieni liimapuikko. Kulkee aika kevyesti käsilaukussa.Metallisolki ja klipsi Tim Holtzin.

Kiva kun piipahdit

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.