Luova matkani

Vuosi 2013 oli käänteentekevä tässä luovassa matkassani. Silloin työtilanne helpotti sen verran että aloin miettimään kädentaitoja ja  millä tavalla saisin siitä vastapainoa työlleni. Googlailin nettiä ja sieltä bongasin Raumalta Mixed media kurssin. Ilmoittauduin eikä mitään käsitystä mihin olin menossa enkä tiennyt mitä mixed media edes oli. Siellä tapasin Jehkottaren ja siitä hetkestä alkoi meidän ystävyys.Paljon ehdittiin vuosien varrella kokea yhdessä ja siitä olen niin kiitollinen.Vuonna 2014 aloitin bloggaamisen. Ensin nimellä Bruksflickan ja sitten jossain vaiheessa vaihdoin nimeksi Kotolifestyle. Nyt bloggaan ihan omalla nimellä.Näihin 9 vuoteen on mahtunut niin paljon .Olen saanut uusia upeita ystäviä, ollut monessa ryhmässä DT tiimissä, ollut kursseilla, kurssittanut itse, matkoja, taidenäyttelyitä jne..Näin jälkikäteen kun tätä kirjoitan niin onhan tämä matka ollut huikea ja toivottavasti myös jatkuu niin.Kokoan alle osan tästä mun luovasta matkastani.


Kolme art journal sivua julkaistu  02/2019

Pyyntö tuli lehden toimituksesta.


Artikkeli Kodin Kuvalehdessä 06/2017

Näyttelyt

Koriston Tallit, Kaarina 2016 & 2017
Parainen / Ambient Evening 30.8.2016
Parainen/ syyskuu 2017
Taalintehdas 3.12.2016 - 8.1.2017

Yhteisnäyttelyt 2021

Kuulun seuraaviin yhdistyksiin

Taiteilijajäsen
DT tiimissä

                                                                                                             12/2014 - 5/2015

 


                                                                                                                09/2014 - 05/2015

                                                                                                               01/2015 - 06/2015

Cards Und More 

Jehkotar Challenge

 Words & Paintery

Mixed Media World

Mixed Media Magazine 2019

Canvas Corp Brands 2016-2019

More Than Words 2023>


Kenenkö kursseille olen osallistunut?

Suomessa Riikka Kovasin,Taru Jehkonen,Elina Strömberg, Mnna Enqvist

Frank Garcia / Tukholmassa 2014

Finnabair / Tukholma 2014 Stockholm Scrap event

Finnabair / Matka Luovuuteen Turku 2014

Finnabair & Donna Downey / Tukholma 2014

Birgit Koopsen & Nathalie Kalbach / Matka Luovuuteen 2015

Limon Webber / Tukholma 2015

2021 yhteistyö Helsingin Yliopiston kanssa


Art Meets Science  

Akryylimaalaus ” Take a breath” 90 x 90 cm

Molemmat teokseni myytiin näyttelyssä

Alkoholimustemaalaus ” Be bold” 60 x 160 cm                                                              Mitäkö muuta?
2016 sain sähköpostia Floridasta eräältä kiinteistövälittäjältä.Luin ja pistin sen roskapostiin. Pidin sitä huijauksena. Siinä kysyttiin jotenkin näin ; jos minulla olisi Beach House Florida teemalla suomessa minkä näköinen se olisi? Mitä elementtejä  siellä olisi? Meni pari viikkoa ja sain uuden meilin missä kysyttiin olinko harkinnut ehdotusta.Siinä sitten viestiteltiin ja olihan tuo kysymys lopuksi ihan totta.Mulla oli muistaakseni 4 päivää aikaa luoda jotain, kuvata ja postata se heille. Olin vielä tuolloin sairaana niin en ollut ihan parhaimmassa vireessä.Sain kuitenkin jotain tehtyä ja raahattua ne aurinkoisena päivänä Ekvallan uimarannalle kuvattavaksi. Hieman oli ihmiset rannalla hämmästyneitä mun kuormasta.Kuvat ja koko postaus täältä  


Ikimuistoisin taitaa kuitenkin olla kun olin DT tiimissä / tiiminvetäjänä Canvas Corp Brand yrityksessä.Siinä roolissa pääsin vuosina 2017 sekä 2018 osallistumaan Phoenix Arizonassa 
Creativation messuille eli suuri tapahtuma missä kohtaa jyritykset sekä aikamme parhaimmat tämän alan luovat ihmiset ( enkä puhu itsestäni vaan kaikkien tuntemista tähdistä kuten vaikka Tim Holtz).
Molemmista tapahtumista on jonkin verran kuvia mun FB sivulla
Linkki tästäYksi blogipostaus aiheesta mistä olen äärettömän ylpeä.
Tekemäni kirja mikä 2017 esiteltiin livestriimauksessa päälavalta.Itselleni oli suuri yllätys että Createandcraft nosti tekemäni kirjan yhdeksi kohokohdaksi. En edes tiennyt sitä ennenkuin ohjelman juontaja tuli ottamaan kuvia kanssani. Edelleen hieman pyörällä päästäni kun selailen kuvia tuolta reissulta.
Linkki TÄSTÄ


Miksikö tämä postaus? Halusin varmaan lähinnä itselleni koota yhteen mitä kaikkea tämä 9 vuotta on suonut mulle. Olen niin kiitollinen jokaisesta kohtaamastani ihmisestä, tapahtumasta, chattailusta, yhdessä tekemisestä, omista muistoista kun olen ajatellut heittää kaikki tarvikkeet ulos ikkunasta siinä kohtaa kun mikään ei luonnistu, maalisista kissanjäljistä huonekaluissa kun joku loikkinut märän työn päälle, perheestä joka on kestänyt /kestää tätä mun tavaramäärää ja luovuuden tuskaa / iloa,ystävistä, työkavereista jotka keräävät mulle "roskia" taiteen tekemiseen, kaikista niistä mahdollisuuksista mitä tämä harrastus on tuonut elämääni.Kiitollinen vanhemmilleni joilta saanut luovuuden verenperintönä( suukkoja pilvenreunalle).
***
Usko omaan tekemiseen. Älä yritä tehdä jotain mitä uskot muiden haluavan nähdä.
Vain luomalla jotain juuri itsesi näköistä palkitsee sinut parhaiten. Älä välitä mitä muuta ajattelevat siitä mitä teet. Ne joko tykkää tai ei. Sillä ei ole mitään merkitystä.
Merkitystä ei myöskään ole sillä montako seuraajaa tai tykkäystä on Instagramissa.
Tee tätä itsellesi ja nauti koko matkasta.

Inspiroivaa vuotta 2023
//LenaPost a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.