Trinny London meikit

Kuka muistaa naiset nimeltä Trinny Woodall sekä Susannah Constantin?Minä muistan ainakin heidän ohjelmansa missä loihtivat tavallisille naisille täysin uuden lookin yhden päivän aikana. Muistaakseni yksi jakso tehty myös ruotsissa. Ohjelmaa tehtiin joskus 2001 tai aika liki ainakin.BBC tuottama  ohjelman nimi oli What Not To Wear. No se siitä. Trinny Woodall on nainen menestyssarjan Trinny London takana.Sarjan kehittely alkoi 2017. Liikkeet löytyvät Englannista ja viime vuonna maailmanvalloitus alkoi todenteolla. Sarja käsittää niin ihonhoito kuin meikkituotteita. Olin tutkinut netin välityksellä tuotteita jo ennen Lontoon matkaani enkä halunnut tilata umpimähkään joten odotin kunnes pääsin itse kohteeseen. Ja sehän kannatti. 

*linkki tuotesivulle

Tässä tuotteet mitkä tällä hetkellä minulla on.

Miracle Blur tasoittava voide, kolme luomiväriä sekä kaksi poski/huulipunaa.
*Miracle Blur taitaa olla myydyin tuote tällä hetkellä.Tuote tasoittaa /hävittää pienet juonteet mm.huulten ympäristöstä. Toimii myös jos on isot ihohuokoset. Sen käyttö vaatii hieman harjoittelemista. Voide kannattaa lämmittää sormien välissä ja tavallaan tuputtaa ihoon ei levittämällä. Tämä tuote  toimii ainakin itselläni. Hienot juonteet häiritsevät jos käytän todella punaista huulipunaa.
Kaksi luomiväriä vasemmalla ja oikealla poski/huulipunat.
Miracle Blur sekä luomivärit Dawn ja Wisdom
Ostin myös tyhjän purkin mihin voi vaikka laittaa meikkivoidetta / BB voide tai mitä ikinä sitten käyttääkään.
*Myöskin ostin pienen taitettavan peilin.


*Vasemmalla Lip2cheek väri Freddie ja T-tones Lip and cheek duo Freddie / Bunny
*Luomivärit Dawn, Wisdom sekä Justice

Kaikki purkit kiinnittyvät toisiinsa jolloin helppo kuljettaa mukana vaikka käsilaukussa.

*Trinny London nettisivut.

Tuotteet on helppo levittää sormin mutta hygieniasyistä suosin kyllä sivellintä.Itselläni on iän mukana tuomat raskaat luomet ja vaikka nämä kaikki ovat voidemaisia pysyvät silti leviämättä. Siksi olen niin ihastunut näihin. En ole muutamaan vuoteen juuri käyttänyt luomivärejä juuri tuosta syystä. Toki tuotteet jakavat myös mielipiteitä niinkuin kaikki muukin. Mutta itselläni nämä toimivat täydellisesti ja seuraavalla matkalla varmasti kasvatan tätä tornia.Nyt kun tuotteet ovat tuttuja voisin tilata myös suoraan heiltä. Tällä hetkellä pärjään näillä.
*Tästä pääset sivulle mistä löytyy tämän hetkiset liikkeet.Mikäli olet epävarma valintojen suhteen kannattaa ajoissa varata aika missä ammattilainen meikkaa ja valitsee juuri ne tuotteet mitkä sopivat juuri sinulle. On maksullinen mutta summa vähennetään ostoista.Ehkä valitsen myös tämän seuraavalla kerralla. Trinny Londonin mainospätkiä on viihteellistä katsoa. Suurimman osan mainoksista tekee Trinny Woodall ja hänen persoonansa on niin täydellinen juuri niihin mainoksiin. Räiskyvää iloittelua. 
Tämän postauksen tein vaan ilosta kun vihdoinkin löysin tuotteet mitkä toimii juuri itselläni.

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.