Uusia maalauksia

Olen usean viikon ajan työstänyt maalauksia alkoholimusteilla.Musteet ovat siitä kiehtovia ettei niitä pysty täysin kontrolloimaan.Lopputulos yllättää aina ja jossain vaiheessa on pakko lopettaa vaikka kuinka haluaisi muuttaa työn tunnelmaa.Laittamalla tauluja myyntiin on iso asia itselle.Olen käyttänyt taulujen maalaamiseen  valtavasti aikaa ja jokaisessa taulussa on pala minua. Olen todella kriittinen ja laitan ainoastaan myyntiin tauluja jotka kelpuuttaisin omalle seinälle. Nämä on tietenkin täysin makuasioita. 

Tämä ei ole myytävä taulu vaan olen digitaalisesti liittänyt tekstin omaan  tauluuni. Nostin asian esille sosiaalisessa mediassa. Se kiteyttää monen kädentaitajan ajatuksia.

Taulujen koko 41.5 x 54cm
Mikäli joku taulu kiinnostaa niin laita viestiä tai sähköpostia. Näitä pääsee katsomaan meille kotiin tai lähialueella voin ajaa juuri sinun kotiisi. Voit mallentaa näitä omalle seinälle.

 Find your way - Löydä tiesi ( myyty - sold)Passepartout sekä taustapahvi kehystämöstä.Molemmat museolaatua.Valkoinen 3mm taustapahvi ja paspis 1.6 mm. Maalauksen voi suoraan laittaa seinälle näin tai halutessasi teetä kehykset. Kustannussyistä en kehystänyt näitä valmiiksi. Työt ovat suojattu monella eri aineella jolloin pysyvät muuttumattomina myös ilman lasia.Postaus sisältää tuotelinkkejä.

 Feel you- Tunnen sinut
Taulut on kuvattu Taalintehtaalla ( Dalsbruk) vanhalla rautatehtaalla. TÄSTÄ pääset aikaisempaan postaukseen tuosta upeasta kohteesta. 

Kunnioituksena tuota paikkaa kohden halusin kuvata ensimmäiset myytävät taulut juuri tuolla. Tunneside on vahva juuri tuohon tehtaaseen ja paikkakuntaan. Olen aina sydämeltäni Bruksflickan.

Itselleni on tosi tärkeää missä ympäristössä kuvaan taidettani.Visualistina tärkeää löytää inspiroiva ympäristö. Siksi käytän aikaa löytääkseni juuri se oikea paikka tai tila mikä  tukee kuvattavaa kohdetta. .


 Growing power - Kasvava voima  ( Myyty - sold)
Passepartout ja taustapahvit Itäisenkadu Kehystämö 

Marabu musteet Itäisenkadun Kehystämö sekä maalauspohjat samasta paikasta

Pentart musteet Konsta Shop ja täältä saa myös Yupo maalauspohjat.

Couture Creations musteet  Inspiraatio

Rangers musteet Nannan Paperi ja Helmi


Julkaisen kolme työtä päivässä seuraavan neljän päivän ajan.

TÄSSÄ , TÄSTÄ ja TÄSTÄ muihin postauksiin tauluista.

Ihanaa alkavaa syksyä

//Lena

ps. Kuvaus  assistenttina siskoni Anne. Suuri kiitos kun jaksoit hengailla kanssani tuolla tehtaalla.
Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.