VHH Broileripihvi kukkakaalipedillä

 VHH kokeilut jatkuu.Tällä kertaa broilerin jauhelihasta tehdyt pihvit kukkakaalin kera.Uunivuoan pohjalle rasia tuorejuustoa.Kotona oli vain maustamaton mutta tähän sopisi kyllä paremmin joku maustettu versio.
Freesasin sipulia ensin pannulla ja lisäsin ne kanan jauhelihan joukkoon.Maustoin paprikalla, mustapippurilla sekä suolalla. Taikinan joukkoon hieman lupiinijauhoja sekä tilkka kermaa.

Paistoin ensin pihvit pannulla melkein kypsiksi. Lisäsin päälle kukkakaalit ja yhden pilkotun sipulin.Annoin paahtua hetken pannulla.

Kaadoin uunivuokaan tuorejuuston päälle ja ripottelin vielä juustoraasteen jämät jaakaapista. Muutama pekonisiivu päälle ja uuniin. 200 astetta ja vajaa 30 min. Sen kyllä näkee koska kukkakaalit ovat kypsiä.


Salaatinlehden päälle kukkakaali ja pihvi. Lisukkeena tomaattia, ruohosipuli, marinoitu punasipuli ja etikkakurkku.Tomaattien päälle hieman balsamicoa.


Tuorejuuston tilalla kookoskerma tai tavallinen ruokakerma toimisi vallan hyvin.Tuorejuusto antaa kastikkeelle hieman happamen vivahteen.Kaikki eivät siitä pidä.
Seuraavana päivän kokosin annoksen samasta.Juustoraastetta lautaselle ja sen päälle kaksi broileripihviä. Lämmitys mikrossa. Pinnalle yksi pekonisiivu murustettuna. Lisukkeena salaatti, tomaatti sekä cashew pähkinä. Tomaattien päällä balsamicoa.

Täyttävä ruoka jonka avulla jaksaa pitkälle iltaan.

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.