About me

Tervetuloa blogiini.
Nimeni on Lena Blankenstein-Holmström. Olen syntynyt Taalintehtaalla Kemiön saarella.
Nykyään asun Turussa mieheni ja 4 kissan kanssa. Lapsia on kolme.
Kolmoset jotka syntyivät vuonna 1990, kaksi poikaa ja tyttö.Olen myös isoäiti kahdelle pienelle pojalle jotka syntyessään veivät täysin sydämeni.
Olen siinä onnellisessa asemassa että synnyinlahjana sain kaksi kieltä. Ruotsin että suomen kielen. Isäni oli syntyjään Taalintehtaalta ja täysin ruotsinkielinen. Äiti tuli Karjalasta evakkoon Taalintehtaalle joten sieltä tuli suomen kieli. Äidiltäni myös perin kädentaitoni.
Olen pienestä pitäen ollut erittäin luova ja pää täynnä ideoita. Vuonna 2013 löysin Mixed median ja silloin aloin pitää blogia nimeltä Bruksflickan. Taalintehdas on ruotsiksi Dalsbruk. Lyhennetään usein Bruke eli siitä Bruksflickan mitä aina tulen olemaan.
Olen myös aina rakastanut sisustamista eikä meidän kotona mieheni kauhuksi tavarat kauan pysy samana ja samassa paikassa. Rakastan vanhoja tavaroita millä on tarina takanaan. Osa huonekaluista meillä toki on uusia mutta niitä on hyvä yhdistellä vanhoihin. Heikkoutena mulla on vanhat matkalaukut ja ovet.Ja niitähän meiltä löytyy. Pidän itse tehdyistä valaisimista ja niitä teen meille milloin mistäkin materiaalista.
Tänä vuonna löysin itsestäni uuden puolen eli keittiöihmisen. Olen aika hyvin elämässäni onnistunut välttelemään keittiötä mutta nyt se jotenkin kolahti. Se oli yksi syy miksi päätin uudistaa blogini ja koota yhteen paikkaan minun tapani elää.
Kaiken minkä teen niin teen hyvin rennolla otteella. Eli kunhan se on sinnepäin.Kaikki ei aina mene niinkuin suunnittelee eikä se ole niin vakavaa.Olen siinä onnellisessa asemassa että tein työtä jota rakastin. Olin laivalla töissä ja olin todella kauan.Liki 40 vuotta ja eläkkeelle jäin maaliskuussa 2020. Tästä alkaa uusi vaihe elämässä.Viimeiseksi laivaksi jäi Viking Linen matkustaja alus MS Viking Grace joka liikennöi Turun ja Tukholman väliä.  Pidän monesta asiasta ja sen haluan teidän kanssanne jakaa.Toivottavasti viihdytte kanssani.
Olen myös kiinnostunut yhteistyöstä mikäli mieluinen sellainen löytyy. Minut tavoittaa sähköpostitse  lena.blankenstein.holmstrom@outlook.com

 Y-tunnus 1293903-1


Toivottavasti viihdyt matkassani //Lena

                                                           Näyttelyt 2021
Yhteisnäyttely Galleria Pato 
Kuusankoski


                                                        Yhteisnäyttely Loviisan Kappeli

                                           Taiteilijajäsen  Suomen Taiteilijat r.y
                                                 Helsinki International Artist Association
   10-202008-2020
07-2020 Mini and main challenge


                                                      Previous design teams:
                                             Canvas Corp Brands 2016 - 2019
                                             Mixed up magazine  2019 
                                             Mixed Media World
                                             Words & Paintery 
                                             Jehkotar Challenge
                                             Cards Und More 


                                                                  01/2015 - 06/2015


09/2014 - 05/2015

  12/2014 - 5/2015                                                                  

                                                          This makes me happy:

                                                                  Case file 134 - 08/2014
                                                                  Case file 146 - 11/2014
                                                                  Case file 174 - 09/2015
Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio 7gArchitextures 7Gypsies AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Art Daily Cafe Art Journal ArtStacks Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Buckingham Palace Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Daily Notebook Dalsbruk December Daily Notebook DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Drawing Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Home decor Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätys Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Low Carb Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media Mixed Media World More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åblogit Åbo
Lena Blankenstein-Holmström