About me

Tervetuloa blogiini.
Nimeni on Lena Holmström. Olen syntynyt Taalintehtaalla Kemiön saarella.
Nykyään asun Turussa mieheni ja 4 kissan kanssa. Lapsia on kolme.
Kolmoset jotka syntyivät vuonna 1990, kaksi poikaa ja tyttö.Olen myös isoäiti ihastuttavalle pienelle pojalle joka syntyessään vei täysin sydämeni.
Olen siinä onnellisessa asemassa että synnyinlahjana sain kaksi kieltä. Ruotsin että suomen kielen. Isäni oli syntyjään Taalintehtaalta ja täysin ruotsinkielinen. Äiti tuli Karjalasta evakkoon Taalintehtaalle joten sieltä tuli suomen kieli. Äidiltäni myös perin kädentaitoni.
Olen pienestä pitäen ollut erittäin luova ja pää täynnä ideoita. Vuonna 2013 löysin Mixed median ja silloin aloin pitää blogia nimeltä Bruksflickan. Taalintehdas on ruotsiksi Dalsbruk. Lyhennetään usein Bruke eli siitä Bruksflickan mitä aina tulen olemaan.
Olen myös aina rakastanut sisustamista eikä meidän kotona mieheni kauhuksi tavarat kauan pysy samana ja samassa paikassa. Rakastan vanhoja tavaroita millä on tarina takanaan. Osa huonekaluista meillä toki on uusia mutta niitä on hyvä yhdistellä vanhoihin. Heikkoutena mulla on vanhat matkalaukut ja ovet.Ja niitähän meiltä löytyy. Pidän itse tehdyistä valaisimista ja niitä teen meille milloin mistäkin materiaalista.
Tänä vuonna löysin itsestäni uuden puolen eli keittiöihmisen. Olen aika hyvin elämässäni onnistunut välttelemään keittiötä mutta nyt se jotenkin kolahti. Se oli yksi syy miksi päätin uudistaa blogini ja koota yhteen paikkaan minun tapani elää.
Mistäkö tulee uuden blogin nimi? Puhun usein kodistani paikasta kotokolo. Paikka mikä on kaikkein tärkein. Oli hyvin luonnollista valita uudeksi nimeksi Koto Lifestyle eli minun tapani elää tätä elämää. Ja kaiken minkä teen niin teen hyvin rennolla otteella. Eli kunhan se on sinnepäin.Kaikki ei aina mene niinkuin suunnittelee eikä se ole niin vakavaa.Olen siinä onnellisessa asemassa että teen työtä jota rakastan. Olen laivalla töissä ja ollut jo todella kauan. Minut löytää Viking Linen uusimmalta matkustaja alukselta MS Viking Gracelta joka liikennöi Turun ja Tukholman väliä. Pääsette myös välillä kurkkaamaan merimieselämää kulissien taakse. Pidän monesta asiasta ja sen haluan teidän kanssanne jakaa.Toivottavasti viihdytte kanssani.
Olen myös kiinnostunut yhteistyöstä mikäli mieluinen sellainen löytyy. Minut tavoittaa sähköpostitse   kotolifestyle@outlook.com

Toivottavasti viihdyt matkassani //Lena
Lähetä kommentti

Kaunis kiitos sinulle joka kommentoit bloggaustani.

Lena Blankenstein-Holmström