Vähemmän lihaa ja enemmän makua

Välillä kiva  kokata tyylillä kunhan se on sinne päin ja katsotaan mitä tulee.Näin kävi kun ostin kaupasta Poutun Pulled Vegan tuotteen.

(*mainoslinkki)


Mun lempparipannu on tämä *Heirolin pannu. Toimii niin liedellä kuin uunissa ja juuri siksi siintä pidän.Ei tarvitse siirreellä ruokaa astiasta toiseen.

Ruskistin pannulla noin 6 min. Lisäsin kaksi viipaloitua porkkanaa, loput pepperoneista mitä jäi pizzan leipomisesta ja kaadoin päälle purkin kookoskermaa. Lisäsin 1 rkl Tandoori tahnaa, 2 rkl balsamicoa sekä 2 rkl hassepähkinärouhetta.
Annoin hetken pulputtaa liedellä ja siirsin sen jälkeen uuniin. 175 astetta ja noin 30 min. 
Kasasin annoksen salaatinlehtien päälle. Lisänä kirsikkatomaatteja sekä muutama pähkinä.
Olin todella yllättynyt lopputuloksesta.Itse tykkäsin tosi paljon. Raaka-aine oli hyvin maustettu ja olisi varmasti toiminut myös ilman lisämausteita. Tämä menee jatkoon. Huomaan että syön yhä vähemmän lihaa ja enemmän kasvispainoitteista.Mikä on ihan ok asia.
Tamarinditahna:
Spice Up! Tamarinditahna on aasialaisen keittiön perusmauste, jolla täydennät ja korostat ruoan omaa makua. Käytä hapahkoa tamarinditahnaa kastikkeissa, marinadeissa, chutneyissa, liha-, kala-, curry-, linssi- ja papuruoissa sekä hapanimeläkastikkeissa.

Kokkailun iloja

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.