Luova tilani

Itselleni on todella tärkeä minkälainen ympäröivä tila on. Oma luovuuteni on pitkälti kiinni siitä viihdynkö vai en ja sillä on suora vaikutus lopputulokseen mitä ikinä sitten olen tekemässä.Kuluvan viikon aikana olemme vaihtaneet huonejärjestystä. Makuuhuone ja askartelutilani vaihtoivat paikkaa. Tämä olisi pitänyt tehdä aikoja sitten. Samalla pöytä meni vaihtoon ja lipastot sai uutta ilmettä pintaan. Sinänsä haasteellista maalata kalusteita kerrostaloasunnossa missä majailee myös 4 kissaa.


Kattovalaisin roskiksesta bongattu. Poistin varjostimet, maalasin sen mustaksi ja patinoin sen. Muutin sen enemmän omannäköiseksi.Ympärillä revittyjä lakanansuikaleita.Kankaan alla on metallikehikko joten ei ole palovaaraa.
Tässä siis lähtötilanne.Kummallakin puolella kaksi Malm lipastoa kolmella laatikolla.Lipastojen päällä Moppe lipastot Ikeasta.
Tässä huoneessa on 10 vanhaa matkalaukkua mitkä kätkevät sisäänsä kaikkea askarteluun liittyvää.Jokainen laukku sai myös metallisen etikettipidikkeen.Pidikkeet olivat metallinväriset joten maalasin ne mustalla gessolla ja metallivahaa pintaan. Etiketit tein kahvivärjätystä paperista.

 Matto on Ikeasta
 Aarteeni. Ihana metallinen pukukaappi.
 Musta tuoli sai myös vahaa puupintoihin.
Lipastot maalasin mustalla kalkkimaalilla ja laatikot saivat metallivetimet sekä etikettipidikkeet. Vetimet ovat Biltemasta.
Moppe lipaston vetimet taitavat olla Tim Holzin.
 Nämä metallijutut ovat vävypojalta saadut ja toimivat hyvinä kynätelineinä.Kukin laatikko sai kaksi vedintä ja keskikohtaan naulasin huonekalunauloja jotka saivat myöskin metallivahaa pintaansa.
 Muistitikut säilytän näissä Timpan rasioissa.
Yksityiskohdilla on merkitystä. Erittäin vanhat silmälasit alkuperäisessä kotelossa. Nämä tuli mulle isotätini jäämistöstä.
Vanhat ovet ovat vaan niin ihastuttavia. Nämä ostettu muutama vuosi sitten Turusta Wanhasta Wallankumouksesta.Oikean puoleinen ovi on Turun Akatemiatalon ovi 1800- luvulta.
 Ne yksityiskohdat!
Pöytänä toimii vanha painava ovi jonka jalkoina on valkoiset Ikean pukkijalat.Vihdoinkin on kunnon pöytä missä on tilaa askarrella.
Selän takana myös saman verran lipastoja. Tein näistä ihan tahallani naarmuiset ja kuluneen näköiset.
Siivouksesta huolehtii robotti-imuri. Ruosteinen jakkara ostettu muutama vuosi sitten Helsingistä.Täydellinen tähän tilaan.
Olen äärettömän tyytyväinen lopputulokseen ja nyt on aika päästää luovuus valloilleen.

Aurinkoista kevättä kaikille. Muistetaan hengittää ja pitää itsestämme ja läheisistämme huolta.

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.