Makramee seinätekstiili

Saan kiittää edesmennyttä äitiäni kiinnostuksesta käsitöihin ja kädentaitoihin.Äiti opetti jo hyvin varhaisessa vaiheessa käsityön alkeita ja hän oli itse tosi kiinnostunut opettelemaan kaikkea uutta.Kävi monilla kursseilla mitä siihen aikaan oli saaristossa tarjolla.Olin kauan ihaillut upeita makramee töitä ja sopivasti maaliskuun alussa Turussa järjestettiin 3h alkeiskurssi.
Paikkana ihastuttava Luomuspaja
 (*mainoslinkki).


 Klikkaa tästä niin pääset lukemaan mitä kaikkea Luomuspajalla on tarjolla.

Ihana betonitonttu. Näitähän voisi kesällä valmistaa.Sen verran sotkuista niin kuuluu tuonne ulkona tapahtuvaan puuhasteluun.Luomuspajalla on myös kaikkea kivaa ostettavaksi jos ei itse innostu askartelemaan. Kannattaa poiketa.
Aluksi harjoiteltiin erilaisia solmuja jotta sai hieman tuntumaa mitä makramee solmeilu oikein on.


Alla työni minkä sain tehtyä illan aikana.Alkuun oli aika hapuilevaa ja varsinkin vasemmalla kädellä solmeilu oli haastavaa. 
Jatkokurssi oli jo varattu huhtikuulle mutta kuten kaikki muutkin tapahtumat jouduttiin tämäkin peruuttamaan.Mutta kun virus on taltutettu ja elämä palaa normaaliksi kannattaa seurata Luomuspajan netti tai FB sivua.Menkää ihmiset kurssille. Yhdessä tekeminen on ihan parasta.Joten nyt ei auttanut muuta kuin tarttua tuumasta toimeen, selailla nettiä ja yrittää ihan itse opetella lisää.
Alla seinävaate minkä aloitin eilen ja sain valmiiksi nyt aamulla.Ihan fiilispohjalla tätä tein ja muutaman kerran jouduin purkamaan kun huomasin virheitä.Ei tämä täydellinen ole mutta olen enemmän kuin tyytyväinen kun näin tämän seinällä.Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.Nyt kun en juurikaan liiku mihinkään on aika olla luova.

Langat hain viime viikolla Lankamaailmasta. Yksi tällainen 1 kg rulla maksoi 19.50€.Tähän työhön meni runsas puoli rullaa.Kyseessä siis Moppari kierrenaru.Pidän tämän langan tuntumasta kun on aika jämäkkää.Seinävaatteesta tulee näyttävä ja rouhean tuntuinen.

Nyt täytyy vaan lähteä metsään hakemaan kuivuneita puun oksia.Tässä tilanteessa on muutenkin ihanaa vaellella metsässä.Tekee hyvää niin keholle kuin mielelle.

Aurinkoista kevättä kaikesta ikävästä huolimatta.

//LenaLähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio 7gArchitextures 7Gypsies AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Art Daily Cafe Art Journal ArtStacks Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Buckingham Palace Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Daily Notebook Dalsbruk December Daily Notebook DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Drawing Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Home decor Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätys Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Low Carb Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media Mixed Media World More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åblogit Åbo
Lena Blankenstein-Holmström