Makramee seinätekstiili

Saan kiittää edesmennyttä äitiäni kiinnostuksesta käsitöihin ja kädentaitoihin.Äiti opetti jo hyvin varhaisessa vaiheessa käsityön alkeita ja hän oli itse tosi kiinnostunut opettelemaan kaikkea uutta.Kävi monilla kursseilla mitä siihen aikaan oli saaristossa tarjolla.Olin kauan ihaillut upeita makramee töitä ja sopivasti maaliskuun alussa Turussa järjestettiin 3h alkeiskurssi.
Paikkana ihastuttava Luomuspaja
 (*mainoslinkki).


 Klikkaa tästä niin pääset lukemaan mitä kaikkea Luomuspajalla on tarjolla.

Ihana betonitonttu. Näitähän voisi kesällä valmistaa.Sen verran sotkuista niin kuuluu tuonne ulkona tapahtuvaan puuhasteluun.Luomuspajalla on myös kaikkea kivaa ostettavaksi jos ei itse innostu askartelemaan. Kannattaa poiketa.
Aluksi harjoiteltiin erilaisia solmuja jotta sai hieman tuntumaa mitä makramee solmeilu oikein on.


Alla työni minkä sain tehtyä illan aikana.Alkuun oli aika hapuilevaa ja varsinkin vasemmalla kädellä solmeilu oli haastavaa. 
Jatkokurssi oli jo varattu huhtikuulle mutta kuten kaikki muutkin tapahtumat jouduttiin tämäkin peruuttamaan.Mutta kun virus on taltutettu ja elämä palaa normaaliksi kannattaa seurata Luomuspajan netti tai FB sivua.Menkää ihmiset kurssille. Yhdessä tekeminen on ihan parasta.Joten nyt ei auttanut muuta kuin tarttua tuumasta toimeen, selailla nettiä ja yrittää ihan itse opetella lisää.
Alla seinävaate minkä aloitin eilen ja sain valmiiksi nyt aamulla.Ihan fiilispohjalla tätä tein ja muutaman kerran jouduin purkamaan kun huomasin virheitä.Ei tämä täydellinen ole mutta olen enemmän kuin tyytyväinen kun näin tämän seinällä.Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.Nyt kun en juurikaan liiku mihinkään on aika olla luova.

Langat hain viime viikolla Lankamaailmasta. Yksi tällainen 1 kg rulla maksoi 19.50€.Tähän työhön meni runsas puoli rullaa.Kyseessä siis Moppari kierrenaru.Pidän tämän langan tuntumasta kun on aika jämäkkää.Seinävaatteesta tulee näyttävä ja rouhean tuntuinen.

Nyt täytyy vaan lähteä metsään hakemaan kuivuneita puun oksia.Tässä tilanteessa on muutenkin ihanaa vaellella metsässä.Tekee hyvää niin keholle kuin mielelle.

Aurinkoista kevättä kaikesta ikävästä huolimatta.

//LenaPost a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.