Ruoka on tärkeä osa elämystä

Ennen matkaa on kiva googlailla kohdemaan /kaupungin ravintolatarjontaa. Tutkia ruokalistoja. Välillä valinnat osuvat nappiin ja välillä ei. Tällä matkalla ei kaikki ollut ihan sitä mitä odotimme.Onneksi pari valintaa meni maaliin.
(*mainoslinkki)
Tulopäivänä nopea lounas hotellin lähellä olevassa pubissa. Pride of Paddington
Järkyttävän kokoinen annos mikä ei maistunut muulta kuin öljyltä.Inhoan jättää ruokaa syömättä kun ulkopuolella on ihmisiä jotka eivät joka päivä saa lämmintä ruokaa. The Delayney astetta hienompi kahvila.Ennen illan musikaalia cafe latte ja vegeleipä. Ainaostaan kahvi oli mun makuuni.Ympäristö oli makea ja  vitriinit pullollaan makeita herkkuja. Jäivät meiltä maistamatta.

Vahakabinetti kierroksen jälkeen päädyimme myöskin astetta hienompaan ravintolaan.
Harrodsin lähellä oleva *Caffé Concerto
 Cafe latte.Lounaaksi söin vuohenjuustosalaatin. Annos näytti isolta mutta kesäkurpitsan ja vuohenjuuston alle piilotettu iso kasa rukolaa joten aika valju maku jäi tästä.Myöskin palvelu oli ylimielistä eikä pelkästään meitä kohtaan. Salissa patsasteli puvuissaan miestarjoilijoita jotka eivät hymyä suoneet.Olisimme veikanneet ravintolan juurien olevan jossain arabimaassa mutta googlettaessa ravintola osoittautui italialaiseksi. Täälläkin vitriinit olivat täynnä upeita leivoksia ja nämäkin jätimme maistamatta.
Sunnuntailounas nautittiin Skygardenin kerroksessa 37. Olin varannut tänne pöydän pari viikkoa ennen matkaa koska tännekään ei vain pääse kävellen sisälle.

 Täydellinen myöhäinen lounas. Fenchurch Restaurant
 Alkoholiton gintonic. Maistuvaa. Kannattaa kokeilla.
 Keittiön tervehdys
 Avocado ,togarashi aioli,pickled mooli and cucumber
 Glazed carrot, fermented hispi cabbage and quince.
 Roasted peach, olive oil biscuit and Wigmore ice cream
 Täydellinen kahvi päättää täydellisen lounaan. Kallista mutta oli joka punnan arvoista.
Väsyneenä mutta reissuun tyytyväisenä viimeiselle illallisella läheiseen italialaiseen ravintolaan Il Gusto . Pizza neljällä juustolla ja iso lasi cokista. Toimii ja hintakin vain jotain13 puntaa.

Ehdottomasti mun lempparikahvila Lontoon reissuilla on  Pret A Manger. Niiden kahvit on vaan niin hyviä ja ne patongit .Nom nom. Vika päivän herkuttelukahvi Cafe Creme Brulee.
Pret A Manger on brittiläinen ravintolaketju, joka on erikoistunut lähinnä erilaisten valmiiden voileipien, patonkien ja salaattien myymiseen. Yrityksen nimi tulee ranskan kielen sanoista prêt à manger, joka tarkoittaa "valmis syötäväksi"
Lounas lentokentällä
London's Pride by Fuller's Heatrow lentokentällä terminaali 2
Ceacarsalaatti (Norfolk chicken & Mrs Owton’s bacon caesar salad) ja oudoin syömäni sellainen. Anjovikset eivät olleet kastikkeen joukossa vaan kokonaisena lautasen reunalla, pekoni suoraan paketista ja broileri näytti ja maistui lähinnä keitetyltä.
Lisukkeena ottamani herneet ja kaali mautonta.

Onneksi maisemat ja muut asiat olivat kohdillaan vaikka kulinaristiset nautinnot jäivät nyt aika vähiin.

Matka jatkuu. Pysy mukana.

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.