Hemmottelua laivalla

Kulunut viikko ollut aika työläs ja takki tyhjänä lähden kotiin.Vaikka fyysisesti työ ei ole raskasta niin lakko aiheutti oman henkisen kuormituksen ja se näkyi koko mun olemuksesta.Sunnuntaista lähtien kävin ylikierroksilla niinkuin moni muukin. Huoli ja harmitus henkilökunnan puolesta ja lakon takia suomalaisten varustamojen tuloksen heikentäminen järjettömällä päätöksellä näkyi ja tuntui väsymyksenä. Ja kun lakko päättyi oli olo illalla kuin joku olisi lyönyt metrin halolla päähän. No mitä sille oli tehtävissä. Onneksi meillä on upea *Spa Wellness osasto Viking Gracella. Buukkasin ajan illaksi ja otin itselleni tunnin hoidon. Annoin meidän taitavan kosmetologin Cassandran valita sen mun iholle juuri sillä hetkellä sopivan hoidon.
(*mainoslinkki)


Ylellinen ihoa nuorentava damaskonruusua sisältävä kasvohoito.Hoito alkaa BABORin tervetulorituaalilla ja lämpimillä ruusun tuoksuisilla pyyhkeillä.Ensin tehdään ihoanalyysi, hellävarainen puhdistus ja ruusuinen entsyymikuorinta. Tämän jälkeen aktivoiva geelinaamio,heleyttävä ruusuampulli, kasvohieronta ihoa korjaavalla ruusuöljyllä,ylellinen Grand Cru ruusunaamio ja viimeistelevät tuotteet.Tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Tiedättekö tunteen kun olet niin väsynyt että joko naurat hysteerisenä tai haluat vain itkeä. Niin väsynyt olin kun kapusin tuonne kannelle 11.Mutta poislähtiessä olin kuin Prinsessa Ruusunen.Punaposkisena ja iho heleänä mutta tukka ihan sekaisin ja ikääkin enemmän kuin prinsessalla.Tukka sekaisin koska Cassandra teki myös kevyen päähieronnan mikä oli juuri siihen kohtaan se mitä tarvitsin.
Hoitohuone on hämyinen ja tämän hoidon aikana siellä tuoksuu mieto ruusu. Huumavaa.

Vaatteet pois ja lämpimän peiton alle. Cassandra kertoi minkä hoidon tekee ja komensi olemaan hiljaa. Tämä tunti olisi vain mulle. Ei ollut vaikea olla hiljaa kun jo ensimmäisestä hartioiden ja decoltee alueen painalluksista olin melkein unessa. Kaikki liikkeet mitkä Cassandra hoidon aikana teki olivat harkittuja,pitkiä rauhoittavia sivelyjä,syviä painalluksia.Aistin ruusun ja muita huumavan ihania tuoksuja. Lämpimät pyyhkeet kasvoilla vaivuttivat uneen ja viilentävät virkistivät. Kaikki täydellisessä balanssissa. Grand Cru hoidossa naamio on eräänlainen tekstiilinaamio mikä on täynnä ihoa ravitsevia tehoaineita.Sen vaikutuksen ajan Cassandra hieroi käsivarret ja kädet kuten myös niskan ja decoltee alueen. Siinä kohtaa kaikki väsymys ja huolet valuivat tuon hoitopedin läpi johonkin välirakenteisiin. Juuri sellainen taivaallinen olo mitä juuri sillä hetkellä tarvitsin.
Valitettavasti kaikki ihanuus loppuu aikanaan niinkuin tämäkin hoito. On se upeaa kun on töissä missä kaikki tämä on mahdollista.Mikäli ette ole matkustaneet meidän kanssa suosittelen kokeilemaan. Hoidot kuten myös kylpylävierailu kannattaa varata etukäteen koska riippuen matkustuspäivästä on kaikki loppuunmyytyä jo hyvissä ajoin.Teidän täytyy itse kokeilla näitä hoitoja niin ymmärrätte mistä puhun. Meillä on upea ja taitava henkilökunta tuolla osastolla. Huippuammattilaiset kosmetologeina kuten ovat myös meidän urheiluhierojat. Meidän spa konsepti on uniikki aluksilla mitkä liikennöivät Suomen ja Ruotsin välillä.


Spa osastolla on myös myytävänä kattava valikoima BABORin ihonhoitotuotteita. Tällä kertaa ostin itselleni mm. hoidossa käytetyn naamion kotiin.


Myynnissä myös rajoitetun ajan BABORin joulukalentereita missä joka luukusta paljastuu ampulli. No tottakai tämä oli pakko ostaa. Mielummin tämä kuin suklaakalenteri.
Tukka sekaisin mutta niin paljon pirteämpänä heräsin seuraavana aamuna.Elämä hymyilee.
Iho hehkuu ja on niin hyvän värinen.Hoito oli täydellinen ja mitä muuta se voisi olla Cassandran taitavassa hoidossa.
Tämän kaarteen jälkeen löytyy Spa Wellness. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.
//Lena
Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio 7gArchitextures 7Gypsies AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Art Daily Cafe Art Journal ArtStacks Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Buckingham Palace Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Daily Notebook Dalsbruk December Daily Notebook DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Drawing Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Home decor Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätys Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Low Carb Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media Mixed Media World More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åblogit Åbo
Lena Blankenstein-Holmström