Albumi jos toinenkin

Nämä albumit ovat matkalla Ikaalisiin. Olen menossa syyskuussa Nannan Paperi ja Helmen järjestämään  Craftaamo tapahtumaan.Luovat ihmiset kokoontuvat viikonlopuksi askartelemaan ja myös inspiroitumaan muiden töistä. Craftaamossa on myös neljä kurssia joista minä pidän kaksi ja taitava Riikka Kovasin kaksi. Nämä albumit ovat malleina sunnuntain kurssilleni. Tulemme käyttämään niin kahvilla värjättyä paperia tai vahtoehtoisesti voi käyttää tapetteja. Mulla taitaa olla 6 isoa tapettikirjaa missä on aika huikeita papereita.


Tässä olen käyttänyt vanhoja kirjan osia ja muuta mun löytölaatikosta. Sinne heitän kaikkea pientä mitä voi joskus tarvita.
Kurssilla on tarkoitus että jokainen luo oman näköisensä albumin. Nämä ovat vain inspiraationa mitä voi tehdä.
 Leimausta ja kohojauheella kuviointia.
Tämän kansi on tehty keinonahasta jota somistaa ruosteinen metallilevy minkä löysin Taalintehtaalta Fabrikin alueelta.
Vanhoja kirjaosia, korunosia, nahkanauhaa. Koristeluun kannattaa käyttää myös itselle tärkeitä asioita.Albumin koko on 17x24x5 cmSisältä löytyy niin kirjekuoria kuin waterfall kortti.


 Kirjekuoriin voi piilottaa valokuvia tai muita muistoja
Vain mielikuvitus on rajana kun alkaa työstämään omaa albumia. Itse en suunnittele etukäteen vaan se muotoutuu ihan fiiliksen mukaan ja mitä tarvikkeita sattuu olemaan esillä.
Albumissa on valkoiset välilehdet joita on tarvittaessa helppo lisätä.Näitä voi antaa vaikka joululahjaksi joten nyt on hyvä aika aloittaa vaikka uusi harrastus.


//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.