Unisieppari

Askartelutapahtuma Craftaamon 3 haastetehtävä ja tässä oma tulkintani siitä.
Aihe on "Minä". Tästä linkki haastesivulle.
Kuvassa olen minä 2 vuotiaana.Pitsiliina kuvan takana on äitini virkkaama.

Tämä kertoo aika hyvin minkälainen olen. Olen aikamoisessa kuplassa kun olen luova eli askartelen. Olen täysin omassa maailmassani, äänettömässä sellaisessa. En edes kuuntele musiikkia koska se häiritsee. On vaan niin ihanaa olla puhumatta ja tosiaan olla sellaisessa omassa maailmassa.Tällöin lopputulos on kaikkein paras.

Söpöt tossut on CCB 7 gypsies architextures sarjaa.Tekstit 7 dots studion. Muut koristeet Tim Holz.


Luovuuden iloja ja hyviä unia


//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.