Meidän uudet verhot

Itse en niin ole perinteisten verhojen kannalla tai siis ne ei mielestäni sovi nyt vaan meille.On meillä vuosien varrella ollut verhoja mutta ei tässä asunnossa. Joka ikkunassa on valkoiset rullakaihtimet. Siinä vaan on yksi ongelma.Kun asumme keskustassa niin naapurit näkee suoraan sisään olohuoneeseen.Enkä halua aina pitää kaihtimia alhaalla. Joten jotain muuta oli keksittävä.

Tämän verhon tein noin kuukausi sitten.Kaksi Ikean valkoista pellavaverhoa jotka revin 10 kaistaleeseen.Ylhäältä jätin noin 40 cm repimättä. Sitten vaan joka kaistale yksitellen solmuun samalle tasolla. Yksinkertaista mutta antaa tarvittavan näkösuojan ja päästää silti valoa asuntoon. Tuo ikkunalauta on myös kissojen lemppari kyttäyspaikka.


Seuraavan "verhon" tein eilen. Kyse on ruostuneesta patjan joustinosasta. Tämä joustinosa ollut veljeni perheen mökillä ulkona varmaan 10 vuotta. Ihanan ruostunut. Puolet jäi vielä sinne odottamaan ideaa mitä siitä voisi tehdä

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Myöhemmin syksyllä verhoon voi kiinnittää vaikka ohuen valonauhan, jouluksi vaikka havuja jne.

 Revittyjä lakanan - ja puuvillakankaan suikaleita rusetiksi alaosaan.


Ylös metalliosan kiinnityskohtiin rusetit säkkikangas nauhasta.
Kuten näkyy niin voi hieman hullutella myös verhojen suhteen.Tämän metalliverhon materiaalit on ilmaisia joten sekin hyvä puoli siinä on. Ja kun kyllästyn tuohon verhoon voin tehdä siitä jotain muuta.

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.