Käsintehty albumi

Mulla ollut tuo askartelu innostus hieman kadoksissa monestakin syystä. Eilen aamulla se iski. Niinpä materiaalit esille ja dadaa. Siitä syntyi käsintehty albumi. *sivulla linkkejä materiaalin valmistajan sivuille
 Albumin koko on 17 x 24 x 6 cm
 Learning to Fly tagi by Aga Baraniak 
Dressform by Candy Rosenberg ( Vintage Girl) 
 Etukanteen tein 4 taskua missä on valmiina kortit mihin voi kirjoitella viestejä Peili CCB 7 gypsies Architextures.
Tagi Aga Baraniak ja lyhty CCB 7 gypsies. Albumissa 12 valkoista välilehteä muistiinpanoja varten. Sivuja on tarvittaessa helppo lisätä. Myöskin välissä on 4 taskua muistiinpanoille. 

Takakanteen kiinnitin ns. waterfall kortin eli tuossa avaimesta kun nykäisee avautuu kortti lehti kerrallaan. Hyvä paikka valokuville ja tekstille.


Paperit 
Aga Baraniak  In Wonderland
Salmiakkiruutuinen paperi sekä 7 gypsies kuuluvat Canvas Corpin valikoimaan En linkkaa niitä tähän koska yritys on myyty enkä tiedä enään heidän tapaansa toimia.Yritys on Amerikassa ja sieltä  on suhteellisen kallista tilata postikuluineen sekä veroineen. Jonkin verran tuotteita on myynnissä Nannan Paperi ja Helmessä joka on Ikaalisissa.
Mustat ja ruskeat paperit ihan tavallista kirjakaupasta ostettua. 
Tarrat 7 dots studion ja muut somisteet sekalaisesta aarrelaatikosta. Sinne laatikkoon heitän kaiken millä joskus voi olla käyttöä.
Istuin eilen koko päivän tekemässä tätä albumia. Ihan hiljaisuudessa nauttien joka hetkestä.Luominen on vaan niin palkitsevaa ja rauhoittavaa.
Mikä on sun tapasi saada ajatukset pois työstä?


//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.