Curly Girl - 3 kk metodia takana

Taas on kuukausi vierähtänyt tätä kiharaa elämää. Hiukset suoremmat kuin aikoihin mutta terveet. 


Tästä pääsen ekaan postaukseeni metodin parissa.
Tästä postaukseen kun takana on yksi kuukausi ja tästä kun takana 2 kk.
Tästä kun metodia 4 kk takana
Hiuspäiväkirja

18.6 Pesu Organic Shopin Granaattiomena/patsuli hoitsikalla. Hiuten selvitys harjalla ja lopuksi kunnon huuhtelu. Samaa hoitsikkaa käytin jätettävänä hoita-aineena. Lopuksi Cantun kihara voidetta ja hiusten puristelu T-paidalla.Yöksi hieman kosteat hiukset ananakselle.

Itse pidän hiukset ananaksella koko ajan koska on niin kuumaa. Tukka on niin paksu jolloin hiostuttaa.Omasta mielestäni hiukset tuntuvat likaisemmilta nopeammin kun ovat 24/7 kiinni. Ehkä vain kuvittelen. Tekeeko joku muukin samalla tavalla ja mitä kokemuksia teillä on?

*Tässä välissä olen pessyt muutaman kerran  tuolla granaattiomena hoitsikalla ja lopuksi PSG:tä.En mitenkään vakuuttunut lopputuloksesta.

28.6 Tänään eksyin Kauppakeskus Myllyyn ja Kicks'n. Kävin huvikseni katsomassa löytyykö sieltä jotain tuotteita.Bongasin hyllystä mieenkiintoisen uuden tuttavuuden itselleni. Curlsbotilla tarkastin incit ja olivat sallittujen listalla.


Lernberger Stafsing on kahden ruotsalaiskampaajan taidonnäyte ja unelma. Kotimaassaan erittäin tunnetut Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing omaavat vuosien kokemuksen paitsi tavallisesta kampaamotyöstä, myös näytöslavoilta, televisiosta, opettamisesta ja kuvauksista. Kaksikko työskentelee kansainvälisesti ja hoitaa lisäksi Ruotsin tunnetuimpien julkkisten kuontalot kuntoon. Taatakseen upean lopputuloksen tilanteessa kuin tilanteessa, parivaljakko kehitti oman hiustuotesarjan, jonka ainesosat, arvot ja koostumukset vastaavat heidän omia ideaalejaan.

Lernberger Stafsing perustuu ennen kaikkea luontoystävällisille, tehokkaille ainesosille, kasviuutteille ja ravitseville öljyille. Tuotteiden hoitavat koostumukset takaavat, että jokaiselle hiustyypille ja päänahalle löytyy Lernberger Stafsing -valikoimasta täydellinen tuote. Tuotteet ovat jaettu kolmeen hiustenhoitolinjaan ja yhteen muotoilulinjaan, eikä mikään tuote sisällä sulfaatteja tai parabeeneja. Jokaisessa Lernberger Stafsing -tuotteessa on sen sijaan ainutlaatuinen LS Supercomplex -yhdiste, jossa tehokkaat antioksidantit, kasviuutteet ja hedelmähapot muodostavat hiuksia ihanteellisella tavalla hoitavan koostumuksen.

Lernberger Stafsing on saavuttanut suuren suosion sekä kuluttajien että ammattilaisten keskuudessa. Lernberger Stafsing työskentelee jatkuvasti alansa parhaiden ammattilaisten, hiusmuotoilijoiden, mallien ja tavallisten kuluttajien kanssa tehdäkseen Lernberger Stafsing -kokemuksesta yhä paremman. Lernberger Stafsingin ohjenuora on vastuullisuus ja välittäminen, niin ympäristöstä kuin ihmisistäkin. Lähde: Eleven. Fi

Ps. Jotenkin tuo savolainen kissa onnistuu aina saaman naamansa kaikkiin kuviin 
Kotona kun tarkastin heidän omalta sivulta incin ja testasin ne vielä uudestaan Curlsbotissa herjasi se tuota hoitsikkaa.

Harsh Alcohols Detected

These alcohols will dry out your hair, they are not curly girl approved:  • isopropyl alcohol
En nyt viitsi sitä poiskaan heittää vaan käytän ihan hyvillä mielin pois.Kosteutan sitä sitten reippaammin.Mielestäni outo kun kuvaan sen pullosta ja laitan Curlsbottiin on se ihan ok.

Illalla siis pesin shampoolla, Organic shopin avocado naamio tunniksi vaikuttamaan. Selvitys harjalla,tuota uutta hoitsikkaa 3 minuutiksi vaikuttamaan ja kevyt huuhtelu puristellen.Ploppaus 10 min ja melko kosteisiin hiuksiin tuota muotovaahtoa.Annoin kuivua vapaasti ja olin aika vaikuttunut tuosta muotovaahdosta. Hiukset tuntui hyvältä eikä tullut sellaista likaista vaikutelmaa kuin viime kokeilu vaahdon kanssa. Silloin kokeilin Lorealin muotovaahtoa ja siitä tuli kyllä mieleen 80 luvun mousset.

30.6 Hiusten pesu shampoolla, granaattiomenahoitsikkaa reilusti ja selvitys ensin sormin ja lopuksi harjalla. Hyvä huuhtelu ja lopuksi tuota uutta hoitsikkaa varsinkin latvoihin. Annoin vaikuttaa 2 minuuttia ja kevyt huuhtelu. Puristellen liiat vedet pois ja kastelin hiukset aivan märäksi PSG vedellä.Puristelin mahdollisimman paljon sitä vettä hiuksiin. Ploppaus 20 min.
Ilmakuivaus. PSG vedellä tarkoitan pellavansimenistä keitettyä vettä eli koostumukseltaan huomattavasti ohuempi kuin geeli.Joku oli tehnyt saman tuolla FB ryhmässä ja ajattelin kokeilla sitä enkä lisäile mitään muotoilutuotteita.Oli varmaan vikatikki värjätä hiukset kun mielestäni ovat kyllä kuivuneet aika paljonkin sen jälkeen. Kun seuraavaksi värjään hiukset menen ekokampaamoon missä hiukset käsitellään kasvivärillä.

1.7-3.7 Hiukset huusi kosteutta joten lompsin keskustaan hakemaan Garnierin banaaninaamiota.Kastelin hiukset , runsaasti naamiota ja suihkumyssyn alle vaikuttamaan tunniksi. En kammannut vaan harosin hiukset selviksi sormin. Hiukset kuivui suhteellisen nopeasti.Seuraavana aamuna huomasin selkeän eron. Oli kiiltävä ja hieman kiharan alkua.Tein näin kolmen päivän ajan. 


 Tilanne 14.7

Mutta kuten kuvista näkee on hiukseni huomattavasti suoremmat kuin metodin alussa. Tutkittuani ja pohdittuani tätä olen tullut lopputulokseen että käyttämäni aineet ovat liian raskaita mun hiuksille.Olen myös ehkä ylihoitanut niitä. Joten tilasin itselleni Bouclemen tuotteita jotka ovat saaneet todella paljon kehuja eri ryhmissä.Samoin odotan että saan tilattua Suomesta Kinky-Curly curling gustard geelin.Se oli tällä hetkellä loppu ja täydennystä pitäisi tulla tällä viikolla. Eli tavallaan aloitan alusta. Tänään tein uudestaan final washin ja hoitoaineena Organic shopin granaattiomena/patsuli hoitsikka. Harjasin hiukset hoitsikan vaikutusaikana ja sitten runsaan veden kera lutkuttelin hiukset puhtaaksi. Puristelin hiukset t-paitaan mutta en plopannut. Suihkuttelin hiukset kauttaaltaan pellavasiemen vedellä, puristelu ja lisäsin PSG geeliä. Hiukset sai kuivua 20 min ja sitten kuivatin diffuuserilla. Eli nyt ollaan lähtökuopissa. Tällaista tämä on. Vie aikaa oppia ymmärtämään omia hiuksia ja löytämään ne oikeat tuotteet.

Aina ei mene ihan niinkuin suunnitelee mutta ei sekään haittaa.Täytyy myöntää etten ikinä ole käyttänyt niin paljon aikaa hiusten hoitamiseen kuin näinä 3 kuukautena. Aika monella taitaa olla sama tilanne.

Kuulemisiin taas kuukauden päästä. Tämä tyttö lähtee töihin.

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.