Päivä Muumien kanssa

(*Yhteistyössä Muumimaailman kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Kerran kesässä käyn Muumimaailmassa Eetin ja äidin kanssa. Se on sellainen meidän juttu.
Eeti on ihastuttava 7 vuotias poika johon olen aikanani tutustunut työni kautta ja se johti ystävyyteen joka on ikuista. Eetin tarinan voitte lukea aikaisemmasta postauksestani. Linkki siihen tästä.

 Tervetuloa aurinkoiseen Naantaliin ja Muumimaailmaan.

Muumimaailma on oodi sadulle ja tribuutti Tove Janssonin mielikuvitukselle. Lastenkulttuurin klassikko toimii Naantalissa missä Saaristomeri ja puutalokaupunki kohtaavat.Linkki Muumi sivustolle.
Muumimaailma on myös paikka missä aikuiset viihtyvät. Saa lapsettaa ihan luvalla ja näiden asukkaiden kanssa on hauskoista jutella. Toivottavasti joku muukin on yhtä lapsellinen kuin minä.

 Vähän saa lapsettaa. Tässä kaksi mammaa.
 Emma rotan katuharja heilui tarmokkaasti heti aamusta.
Vilijonkka tuli varmasti antamaan Emmalle hyviä neuvoja,Luulen että Eeti oli hieman eri mieltä vinkeistä.

Postitalon ikkunat. Mä voisin asua tällaisessa talossa. Vähänkö idyllistä.

Pikku-Myy oli ollut hieman tuhma ja Vilijonkka sekä poliisi vähän ojensivat häntä.Opettivat käytöstapoja.Noidan mökillä kävi aika kuhina kun hän keitteli sitä räkäsoppaa mökin edustalla. Aliisa tytär auttoi parhaansa mukaan.
 Vähemmän hurmaava keittiö. 


Tiuhti ja Viuhti
 Drontti Edvard
Uimahuoneen värikäs ikkuna 

 Muumimamman halaushetki
 Vilijonkan tyttäret.
 Nipsun yläfemma
 Arvokas Muumipappa


Välillä tankattiin kanapastalla jotta jaksoimme jatkaa kierrosta. Onneksi ei ollut kesän kuumin päivä. Asteita noin 22 ja pienoinen tuulenvire.
Vaikka on kesä on Eeti silti altis vilustumiselle ja hentoinenkin tuuli voi johtaa keuhko- ongelmiin. Siksi välillä lämmitellään huovan alla.
 Niiskuneiti ja Eeti
 Haisuli on yksi Eetin lemppareista. Varmaan sen takia kun on kova hassuttelemaan.
 Muumipeikko
 Löytöjä Muumimamman hillokellarista

 Hosuli. Sosuli oli jossain asioilla.
 Eeti tykkää postikorteista ja tätä kannettiin kuin aarretta.
 Taas törmäsimme MuumimammaanVihdoinkin löysimme myös Nuuskamuikkusen. Kurkattiin hänen telttaansakin mutta taisi olla juuri silloin soittelemassa huuliharppua rannassa.

 Ihastuttavan Muumitalon eri huoneet. Täynnä mielettömän hienoja yksityiskohtia.Eeti ja Hattivatit
 Herkullinen karkkikauppa.
 Minä ja muru
Eeti ja äiti.Käsikädessä kuten aina.
Ja niin päivä taittui iltaan ja oli aika hyvästellä Muumimaailman asukkaat ja suunnata takaisin kotiin.On ihailtavaa katsoa Muumimaailman asukkaiden omistautumista. Miten pyrkivät ottamaan huomioon joka ikisen vieraan. Jaksavat poseerata kuvissa vaikka aina ei löydy yhteistä kieltä.Jokaisesta huokui se ilo tehdä juuri sitä hahmoa.
Arvostan suuresti.
Kaunis kiitos Muumimaailma ja kaikki sen asukkaat.Tapaamisiin taas ensi kesänä.

// Lena sekä Eeti & Äiti

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Daily Cafe Art Journal Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Dalsbruk DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åbo
Lena Blankenstein-Holmström