Erilainen valokuvakehys

Tämän projektin olen tehnyt viime syksynä mutta jotenkin jäänyt täysin unholaan.Erilainen valokuvakehys missä on omat paikkansa myös pienille muistiinpanoille.

Tämä on tehty tukevasta kartongista ja kaikki liimattu yhteen kankaan avulla.Kannattaa antaa kuivua ainakin vuorokauden jotta liimaus varmasti kestää. Tämähän taittuu kuten kirja ja jos liima on kostea pääsee kangas liikkumaan.
Shabloona on Sanna Lippertin suunnittelema.
Maaleina CCB Glimmer Glaze sarjaa. Tykkäsin todella paljon tämän koostumuksesta mutta tämän valmistus lopetettiin viime vuonna.Enkelinsiivet ja muutkin koristeet ovat CCB 7 gypsies sarjaa ( Architextures)

Mielestäni tällaisissa projekteissa ei ole niin väliä onko lopputulos ihan virheetön. Kun materiaalina revitty canvaskangas saa se myös näkyä lopputuloksessa. Tämä on käsintehty ja itse pidän aika rouheasta tyylistä. Sitten on niitä töitä jotka mitataan millin tarkkuudella ja kaikki virheet pyritään peittämään/korjaamaan.

Kesällä voi olla luova ihan melkein missä vain. Nappaa jotain askartelutarvikkeita mukaasi ja mene vaikka puistoon / pihalle / kaupungille askartelemaan. Aika nopeasti saat uusia ystäviä.

Luovaa kesää kaikille

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.