Lady of The house

Mikäli ette ole aiemmin huomanneet niin olen myös koukussa omituisten nukkejen tekemiseen.Tässä on talon haltijatar kirjahameessaan.
Alla lyhyt video miten nukke tehty. Askartelen yleensä aika myöhään jolloin valo ei ole kaikkein parhain videon tekoon ja välillä uppoudun luovuuteen niin että unohdan kuvata.
Työssä käytetty lampunvarjostimen kehikko,
kangasta, kuumaliimaa, vanha kello,korunosia,pöytälampun osia,pari hopeista teelusikkaa, öljypainemittari, metallilankaa. Tuo turkoosi kukkanen on ostettu viime USA reissulta ihanasta skräbäkaupasta Michaels. Se on niin askartelijan paratiisi ja jos ei lentomatkat olisi
niin pitkiä ( lue > en jaksa istua niin kauan paikallani) kävisin jenkeissä useammin vaikka vain askartelukaupoissa ja muutenkin. Mutta se tarina ei kuulu tähän.
Joten kuten huomaatte mun töistä ne ei aina vaadi  mitään investointeja vaan tarvikkeet voi löytyä kellarista /autotallista.Tarvitaan vain vilkas mielikuvitus.

Askartelun iloja

//Lena

2 comments

 1. Voin vain ihailla taitoasi taikoa näitä upeita teoksia! Ja ymmärrän hyvin, ettei inspiraatiohuumassa huomaa aina kuvata :) Syvennyt paremmalla ajalla paremmin muihin postauksiisi.
  Aurinkoista viikkoa! Maarit

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaunis kiitos Maarit.Luomisen ilo on tarpeellinen vastapaino työlle. Mukavaa kesänjatkoa //Lena

   Delete

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.