Lady of The house

Mikäli ette ole aiemmin huomanneet niin olen myös koukussa omituisten nukkejen tekemiseen.Tässä on talon haltijatar kirjahameessaan.
Alla lyhyt video miten nukke tehty. Askartelen yleensä aika myöhään jolloin valo ei ole kaikkein parhain videon tekoon ja välillä uppoudun luovuuteen niin että unohdan kuvata.
Työssä käytetty lampunvarjostimen kehikko,
kangasta, kuumaliimaa, vanha kello,korunosia,pöytälampun osia,pari hopeista teelusikkaa, öljypainemittari, metallilankaa. Tuo turkoosi kukkanen on ostettu viime USA reissulta ihanasta skräbäkaupasta Michaels. Se on niin askartelijan paratiisi ja jos ei lentomatkat olisi
niin pitkiä ( lue > en jaksa istua niin kauan paikallani) kävisin jenkeissä useammin vaikka vain askartelukaupoissa ja muutenkin. Mutta se tarina ei kuulu tähän.
Joten kuten huomaatte mun töistä ne ei aina vaadi  mitään investointeja vaan tarvikkeet voi löytyä kellarista /autotallista.Tarvitaan vain vilkas mielikuvitus.

Askartelun iloja

//Lena

2 kommenttia

 1. Voin vain ihailla taitoasi taikoa näitä upeita teoksia! Ja ymmärrän hyvin, ettei inspiraatiohuumassa huomaa aina kuvata :) Syvennyt paremmalla ajalla paremmin muihin postauksiisi.
  Aurinkoista viikkoa! Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Maarit.Luomisen ilo on tarpeellinen vastapaino työlle. Mukavaa kesänjatkoa //Lena

   Poista

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Daily Cafe Art Journal Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Dalsbruk DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åbo
Lena Blankenstein-Holmström