Kruunupää

Keräilen myös mallinukkeja jos sopiva osuu kohdalle. Ei koskaan voi tietää koska sellaista tarvitsee.Tämän valkoisen nuken toin työpaikaltani koska oli menossa roskiin. Siitä oli toinen käsi hävinnyt joten sillä ei ollut enään käyttöä.Ollut mulla  jo muutaman vuoden varastossa. Tänään sitten keksin mitä tällä  torsolla voi tehdä.  Saanko esitellä kruunupään.


 Erikeepperillä kirjan sivuja pintaan.
Vartalolle käytin tukevaa puuvillakangasta vanhoista kangaskasseista. Oli luonnonvalkoista ja mielestäni liian tylsä niin. Kankaan olen värjännyt pikakahvijauheella ja kuumalla vedellä.Todella tyytyväinen lopputulokseen.Näin sain siihen sitä kaivattua vintage tyyliä.Lehtikuvio tehty kohojauheella.
Vanha kirja 1800 luvulta sai paikkansa vyötäisillä.
 Vanha korunosa joka sopii täydellisesti tähän.

Nahkasomiste on osa vanhaa vyötä.
Haasteellisinta oli löytää kynttilänjalka. Eilen kiersin kaikki avoinna olevat Turun kirpparit ja muutama muu tänään. Lopuksi löysin sen Turkulaisesta Osto -ja myyntiliikkeestä.Tämän luominen oli niin hauskaa ja rentouttavaa. Siitä tuli itse asiassa parempi kuin uskoinkaan.Sopii täydellisesti meidän sisustukseen ja pimeinä iltoina toimii tunnelmavalaisimena.
Näinkin voi käydä että jotain päätyy roskalavalta kodin somisteeksi. Toisen roska voi olla toiselle aarre.
Olen myös v 2017 tehnyt jalkalampun hieman samalla tyylillä. TÄSTÄ pääset siihen postaukseen.Tuo lamppu oli osa Taitaja kilpailua mihin pääsin kärkikymmenikköön.

Luomisen iloa
//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.