Koska olen sen ansainnut

Onni on työpaikka missä muutaman askeleen päässä on paikka missä hemmotellaan päästä varpaisiin.Tänään oli juuri se päivä kun halusin palkita itseni jollain ihanalla hoidolla.Mä niin rakastan käydä kauneushoidoissa. Se tuo pientä luksusta arkeen ja jokainen nainen on sen arvoinen. Ja tänään todellakin hemmottelin itseäni 90 min ajan.Olen itse kosmetologi koulutukseltani ja siksi nuo hoidot ja yleensäkin kosmetiikka on lähellä sydäntä.

 Ihana kosmetologimme Anne teki mulle kaksi eri hoitokokonaisuutta.
Valitsin Sail away hoidon joka on meidän signature hoito joka käsittää sekä kasvo että selkähoidon. Hoidon kesto 45 min.
Sail away on rentouttava yhdistelmähoito johon sisältyy selän kuorinta ja hieronta sekä kosteuttava kasvohoito.Virkistävän selän kuorinnan jälkeen seuraa rentouttava,väsyneitä lihaksia pehmittävä selän hieronta. Tässä vaiheessa olin jo melkein unten mailla.Selkähoidon jälkeen kasvoille kuorinta ja naamio lyhyen hieronnan kera. Mä olin niin taivaassa.
Lisäksi varasin käsi että jalkahoidon. Ylellinen Spa hemmottelu hoito.Hoitoon kuuluu käsien ihoa uudistava kuorinta, naamio ja hieronta. Kynnet ja kynsinauhat hierotaan korjaavalla erikoisvoiteella.
Väsyneet jalat virkistyvät kun hoito aloitetaan lämpimillä pyyhkeillä,jatkaen  ihon kuorinnalla ja rentouttavalla hieronnalla.Taisin nukahtaa välillä hoidon aikana.


Mikä olo kun nousi hoitopedistä ylös. Suihkun kautta, hiusten pesu ja oli todella uudesti syntyneen olo (tiedättekö tunteen?) . Tästä sai niin paljon virtaa ja hyvä jatkaa työviikkoa uusin voimin.
Suosittelen kokeilemaan.
                                                           //Lena
Edit. seuraavana päivänä
Mikä olo aamulla. En ollut pitkään aikaan nukkunut niin hyvin kuin viime yönä.Kaikki väsymys ja kolotus jäi Annen käsittelyssä sinne hoitopöydälle. Mulla oli niin mieletön fiilis aamulla ja se on jatkunut koko päivän. Kyllä ihmisen on hyvä olla tällaisessa paikassa töissä.

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.