Koska olen sen ansainnut

Onni on työpaikka missä muutaman askeleen päässä on paikka missä hemmotellaan päästä varpaisiin.Tänään oli juuri se päivä kun halusin palkita itseni jollain ihanalla hoidolla.Mä niin rakastan käydä kauneushoidoissa. Se tuo pientä luksusta arkeen ja jokainen nainen on sen arvoinen. Ja tänään todellakin hemmottelin itseäni 90 min ajan.Olen itse kosmetologi koulutukseltani ja siksi nuo hoidot ja yleensäkin kosmetiikka on lähellä sydäntä.

 Ihana kosmetologimme Anne teki mulle kaksi eri hoitokokonaisuutta.
Valitsin Sail away hoidon joka on meidän signature hoito joka käsittää sekä kasvo että selkähoidon. Hoidon kesto 45 min.
Sail away on rentouttava yhdistelmähoito johon sisältyy selän kuorinta ja hieronta sekä kosteuttava kasvohoito.Virkistävän selän kuorinnan jälkeen seuraa rentouttava,väsyneitä lihaksia pehmittävä selän hieronta. Tässä vaiheessa olin jo melkein unten mailla.Selkähoidon jälkeen kasvoille kuorinta ja naamio lyhyen hieronnan kera. Mä olin niin taivaassa.
Lisäksi varasin käsi että jalkahoidon. Ylellinen Spa hemmottelu hoito.Hoitoon kuuluu käsien ihoa uudistava kuorinta, naamio ja hieronta. Kynnet ja kynsinauhat hierotaan korjaavalla erikoisvoiteella.
Väsyneet jalat virkistyvät kun hoito aloitetaan lämpimillä pyyhkeillä,jatkaen  ihon kuorinnalla ja rentouttavalla hieronnalla.Taisin nukahtaa välillä hoidon aikana.


Mikä olo kun nousi hoitopedistä ylös. Suihkun kautta, hiusten pesu ja oli todella uudesti syntyneen olo (tiedättekö tunteen?) . Tästä sai niin paljon virtaa ja hyvä jatkaa työviikkoa uusin voimin.
Suosittelen kokeilemaan.
                                                           //Lena
Edit. seuraavana päivänä
Mikä olo aamulla. En ollut pitkään aikaan nukkunut niin hyvin kuin viime yönä.Kaikki väsymys ja kolotus jäi Annen käsittelyssä sinne hoitopöydälle. Mulla oli niin mieletön fiilis aamulla ja se on jatkunut koko päivän. Kyllä ihmisen on hyvä olla tällaisessa paikassa töissä.

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio 7gArchitextures 7Gypsies AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Art Daily Cafe Art Journal ArtStacks Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Buckingham Palace Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Daily Notebook Dalsbruk December Daily Notebook DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Drawing Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Home decor Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätys Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Low Carb Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media Mixed Media World More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åblogit Åbo
Lena Blankenstein-Holmström