Bloggarivierailu

Olin tässä eräänä iltana bloggarivierailulla mun yhteen lempparikauppaan nimittäin Heirolille. Turunseudun Sisustus ja  Lifestyle bloggarit eli Åbloggarit sai kutsun tulla tutustumaan Heirolin toimintaan.  Se kauppa on mulle kuin lapsille karkkikauppa. Niin täynnä herkkuja.

                      Hyvä ruoka on rakkaudenosoitus
Heirol Oy on suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta on alkanut jo vuonna 1991. Heirolin tavoitteena on tarjota ihmisille aidosti korkeatasoisia keittiötarvikkeita ja –välineitä. Haluamme, että jokainen keittiöstä löytyvä väline, astia ja työkalu palvelee käyttäjäänsä missä tahansa tilanteessa ja tekee ruoanlaitosta vaivatonta ja jopa nautinnollista. Tarjoamme samaa huippulaatua niin kotikokeille kuin ammattilaisille. Näin kertoo toimitusjohtaja Rolf Moborg.  Heirolin nimi tulee muuten isän ja pojan nimestä , Heimo ja Rolf = Heirol. Heirolin myymälä löytyy Turusta sekä Kaarinassa. Jälkimmäisessä on myös tukkumyymälä. Lisäksi yrityksellä on verkkokauppa. Tuotteita löytyy valtakunnallisesti hyvin laajasti tavarataloista sekä myös pienimmistä liikkeistä. 
Olen aika monta yritysesittelyä seurannut ja niitä on ollut todella monelaisia. Sen huomaa jo ensimmäisestä lauseesta onko työ intohimo ja onko ylpeä siitä mitä tekee.Ja sen minkä tekee tehdään koko sydämellä. Ja tässä yrityksessä sen huomasi miten lämpimästi kaikki puhuivat yrityksestä, sen missiosta ja visioista.Ihailen.


Yhteistyössä Heirol ja Emma Ivane
 Tyylikkään punaista( poistuva väri myllyn ja mittasarjan kohdalla valitettavasti) 
 Yksinkertaisen tyylikkäät  Etnico astiat Portugalista.
 Nämä tulossa kesällä myyntiin. Upeita tarjoiluastioita jotka sopivat moneen kattaukseen.


 Pieni on kaunista.Nämä menee mun hankintalistalle jahka tulevat myyntiin.

 Ihana 9 viikkoinen söpöliini.
Olin niin vakuuttunut näistä tuotteista niin nämä lähti matkassani kotiin.Nyt lähti vaihtoon pinnoitetut paistinpannut. Jos nämä kestää ammattikäytössä niin varmaan kestävät myös meillä. On varmaan toinen kerta elämässäni kun minä ostan paistinpannun. Yleensä meidän perheessä mies on hoitanut nämä ostokset.
Steelsafe Pro -tarjoilupaistinpannuissa yhdistyy teräspannun ja tarttumattoman pinnoitteen edut!


* Kestävä pannu, pitkä käyttöikä oikein käytettynä.
* Hygieeninen ja kestävä kahva, valetusta teräksestä ja niitattu kiinni.
* Uuninkestävä, jopa 260°C asti.
* Teräsrungon ja alumiinisydämen ansiosta lämpö jakautuu tehokkaasti.
* Innovatiivinen, patentoitu hunajakennorakenne suojaa tarttumatonta pinnoitetta.
* Paras pannu kovaan paistamiseen kaikilla liesillä, myös induktiolla
* 100% naarmutustakuu teräksisiä keittiövälineitä käytettäessä
Pannun ainutlaatuinen teräksinen hunajakennorakenne suojaa tarttumatonta pinnoitetta. Teräksinen hunajakenno-kuvio on 0,5 mm pinnoitetta korkeammalla, jolloin pannulla voi käyttää myös teräksisiä keittiövälineitä, pinnoitetta vaurioittamatta.

Perinteinen teräspannu kestää aikaa ja käyttöä naarmuitta. Energiatehokas kolmikerrospohja johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti. Ergonominen, tyylikkäästi muotoiltu kahva asettuu mukavasti käteen ja tekee pannun käsittelystä vaivatonta. Pannu sopii kaikille liesille ja uuniin.
Paino 900g
Soveltuu kaikille liesille ja uuniin
Pinnoittamaton pannu ei naarmuunnu
Ei sisällä PFOA:ta
Energiatehokas kolmikerrospohja
Niittikiinnitetty teräskahva
Runko ruostumatonta terästä
Käsinpesu karkealla keittiösienellä
Takuu 2 vuotta
Älä kuumenna pannua heti täydellä teholla vaan portaittain. Lisää aina öljy tai voi ennen paistamisen aloitusta.


Emma Ivane by Heirol

Muffinssipeltien Dom Pérignon.
Upealla shampanjanvärisellä muffinssipellillä paistat mehevät muffinssit. Tukeva runko ja ylellinen shampanjakulta-pinnoite tekevät leivontahetkestä luksusta. 
Pakkaus sisältää Emman herkullisen muffinssireseptin, jolla taatusti onnistut! 
Vuoka voidellaan ennen paistamista.
Pinnoite ei sisällä PTFE tai PFOA yhdisteitä.
Soveltuu konepesuun, mutta suosittelemme käsinpesua.
Käytä puisia tai kestävästä muovista valmistettuja keittiövälineitä.

Koht on kakku päältä kaunis.
Emma Ivane pursotussetti sisältää kuusi Emman eniten käyttämää tyllaa, tyllaliittimen sekä pursotinpussin, jonka avulla pursotusten teko on helppoa.

Setti sisältää seuraavat suuret tyllat:
- 6 sakarainen tähtitylla
- 8 sakarainen tähtitylla
- Monisakarainen ranskalainen tähtitylla
- Suljettu tähtitylla
- 10 mm pyöreä tylla
- Kaareva ruusutylla      
Muffinipelti ja tyllat testattu ja hyväksi todettu. Niistä eri postaus.
Kiitos mukavasta illasta Heirol ja Åbloggarit. Tapaamisiin toivottavasti pian!
                                          //LenaLähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio 7gArchitextures 7Gypsies AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Art Daily Cafe Art Journal ArtStacks Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Buckingham Palace Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Daily Notebook Dalsbruk December Daily Notebook DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Drawing Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Home decor Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätys Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Low Carb Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media Mixed Media World More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åblogit Åbo
Lena Blankenstein-Holmström