Paras ripsiväri vai onko?

Too Faced; Better Than sex mascara. Tietynlaisessa kulttimaineessa oleva ripsiväri joka jakaa mielipiteet. Toiset peukuttaa ihan täysillä ja toisten mielestä se on täysin floppi.

No pakkohan se oli saada testiin. Suomesta tuota mascaraa ei saa joten lähin ostopaikka on Tukholmassa Sephora. Tässä ripsivärissä on mustin väripigmentti ja tämän luvataan antavan sekä pituutta, tuuheutta ja vahvistavan ripsien kaarevuutta.
Ripsiharjan muotoilu on saanut inspiraationsa naisen vartalosta ja muotoiltu niin että kuidut asettuvat täydellisesti antaen pituutta ja tuuheutta.Ripset eivät takerru toisiinsa koska koostumus on vahvistettu kollageenilla. No täyttikö se lupauksensa?


Itselläni on melko lyhyet ripset eivätkä mitenkään kaaru mihinkään suuntaan.Samoin ongelmana iän tuomat alaslaskeutuvat yläluomet.Juuri tästä syystä se ei ihan täysin toiminut. Sain sillä kaartuvat ja todella mustat ripset mutta vajaassa tunnissa oli jo yläluomilla ripsiväriä ja alkoi pikkuhiljaa varisemaan. Tuo oli juuri se asia mikä jakaa mielipiteet tämän tuotteen kohdalla. Toisilla varisee ja toisilla ei. En millään keksi syytä sille. Harmittaa koska odotin tuolta ripsiväriltä paljon. Tein jopa meikkipohjan erilla tavalla kun mietin sen vaikutusta mutta eipä auttanut joten tuo ripsari jää multa käyttämättä.
Musta on todella kiva kokeilla eri tuotteita ja olen tainnut käydä läpi kaikki työpaikalla myytävät merkit. Tämän edellisen flopattua mun kohdalla ostin Kanebon Sensai 38 mascaran. Kyynelten ja sateenkestävä mutta lähtee kevyesti pois lämpimällä vedellä. Se klassinen Sensai 38 on saanut rinnalleen uudistettuja ja hieman erilailla käyttäytyviä ripsareita. Itse valitsin tällä kertaa 


Sensai 38 Lash Volumiser Mascara on tuuheuttava ja erotteleva ripsiväri.Musta väri sisältää intensiivistä mustaa pigmenttiä ja Silky Frost puuteria.Harja on spiraalinmuotoinen kuituharja jolla on helppo saada väri ja volyymi jokaiseen ripseen tyvestä kärkeen.Poistaminen helppoa lämpimällä vedellä. Toki muu meikki on syytä poistaa iholle sopivilla puhdistusaineilla unohtamatta kasvovettä.
Tämä toimii itsellä todella hyvin. Ripsiin saan syvän mustan värin ja pysyy hyvin. Ei tarvitse miettiä onko mascara levinnyt päivän mittaan. Näin tällä kertaa.Jos joskun muuten voitan lotossa aion leikkauttaa luomet. Ärsyttävää koska hankaloittaa luomivärin käyttöä ja muutenkin tekee ilmeestä väsyneen.

Mikä sun mielestä on se paras ripsiväri?

                                             //Lena

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio 7gArchitextures 7Gypsies AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Art Daily Cafe Art Journal ArtStacks Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Buckingham Palace Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Daily Notebook Dalsbruk December Daily Notebook DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Drawing Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Home decor Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätys Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Low Carb Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media Mixed Media World More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åblogit Åbo
Lena Blankenstein-Holmström