Paras ripsiväri vai onko?

Too Faced; Better Than sex mascara. Tietynlaisessa kulttimaineessa oleva ripsiväri joka jakaa mielipiteet. Toiset peukuttaa ihan täysillä ja toisten mielestä se on täysin floppi.

No pakkohan se oli saada testiin. Suomesta tuota mascaraa ei saa joten lähin ostopaikka on Tukholmassa Sephora. Tässä ripsivärissä on mustin väripigmentti ja tämän luvataan antavan sekä pituutta, tuuheutta ja vahvistavan ripsien kaarevuutta.
Ripsiharjan muotoilu on saanut inspiraationsa naisen vartalosta ja muotoiltu niin että kuidut asettuvat täydellisesti antaen pituutta ja tuuheutta.Ripset eivät takerru toisiinsa koska koostumus on vahvistettu kollageenilla. No täyttikö se lupauksensa?


Itselläni on melko lyhyet ripset eivätkä mitenkään kaaru mihinkään suuntaan.Samoin ongelmana iän tuomat alaslaskeutuvat yläluomet.Juuri tästä syystä se ei ihan täysin toiminut. Sain sillä kaartuvat ja todella mustat ripset mutta vajaassa tunnissa oli jo yläluomilla ripsiväriä ja alkoi pikkuhiljaa varisemaan. Tuo oli juuri se asia mikä jakaa mielipiteet tämän tuotteen kohdalla. Toisilla varisee ja toisilla ei. En millään keksi syytä sille. Harmittaa koska odotin tuolta ripsiväriltä paljon. Tein jopa meikkipohjan erilla tavalla kun mietin sen vaikutusta mutta eipä auttanut joten tuo ripsari jää multa käyttämättä.
Musta on todella kiva kokeilla eri tuotteita ja olen tainnut käydä läpi kaikki työpaikalla myytävät merkit. Tämän edellisen flopattua mun kohdalla ostin Kanebon Sensai 38 mascaran. Kyynelten ja sateenkestävä mutta lähtee kevyesti pois lämpimällä vedellä. Se klassinen Sensai 38 on saanut rinnalleen uudistettuja ja hieman erilailla käyttäytyviä ripsareita. Itse valitsin tällä kertaa 


Sensai 38 Lash Volumiser Mascara on tuuheuttava ja erotteleva ripsiväri.Musta väri sisältää intensiivistä mustaa pigmenttiä ja Silky Frost puuteria.Harja on spiraalinmuotoinen kuituharja jolla on helppo saada väri ja volyymi jokaiseen ripseen tyvestä kärkeen.Poistaminen helppoa lämpimällä vedellä. Toki muu meikki on syytä poistaa iholle sopivilla puhdistusaineilla unohtamatta kasvovettä.
Tämä toimii itsellä todella hyvin. Ripsiin saan syvän mustan värin ja pysyy hyvin. Ei tarvitse miettiä onko mascara levinnyt päivän mittaan. Näin tällä kertaa.Jos joskun muuten voitan lotossa aion leikkauttaa luomet. Ärsyttävää koska hankaloittaa luomivärin käyttöä ja muutenkin tekee ilmeestä väsyneen.

Mikä sun mielestä on se paras ripsiväri?

                                             //Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.