Koukussa huulirasvaan ja - kiiltoihin.

Yksi asia mikä mulla on aina mukana on huulirasva. Mulla on melkein neuroottinen tarve siihen.Niitä löytyy eri muodossa ja merkkisenä mutta rasva on pakko olla aina mukana.Sanotaanhan että pärjää sitä ilmankin mutta sitä on luonut itselleen riippuvaisuus suhteen kyseiseen tuotteeseen.On kuulemma FB ryhmiäkin tätä varten. No niin pitkälle en nyt ole mennyt.Jos mulla ei ole rasvaa mukana tykkään vaan että huulet kuivuu ihan tajuttomasti eikä niiden kosteuttaminen millään muulla ei auta. Huulethan rohtuvat kahdesta syystä. Huulten iho on ohut ja kuivuu sekä ärtyy helposti. Myöskin ulkoiset tekijät kuten aurinko, kuiva sisäilma,tuuli ja pakkanen kuivattavat huulia.


Huulet, Pinkki, Seksikäs, Nainen, TyttöMulla on yksi ylitse muiden tuote ja se tuote on kulkenut mukana vuodesta 1981.Tällöin aloin työskennellä kosmetiikan parissa ja sain käsiini tämän voisin sanoa kulttituotteen.
Voide on kehitetty jo vuonna 1930. Voide on pitänyt suosionsa kaikki nämä vuodet. Sitä voidaan käyttää niin huulille kuin ärtyneelle iholle. Tarina kertoo että voide sai nimensä kun asiakas käytti sitä lapsensa ärtyneeseen polveen ja tuote paransi sen 8 tunnissa. Onko totta niin sitähän on vaikea todistaa. Mutta ehdottomasti mun must tuote. Sitä löytyy niin pienessä metallisessa purkissa, puikossa ja putkilossa.
 Kevyet huulikiilteet ovat aivan loistavia päiväkäytössä ja korvaavat tällöin huulirasvan.
Chanellilta numero 774 on tarpeeksi neutraali silloin kun meikkiä ei ole muuten paljon. Aavistuksen kullanhohtoista kiiltoa mutta hillitysti.
Töissä päivämeikin kanssa Clarinsin kiillot toimivat täydellisesti. Näistä saa jo enemmän väriä huulille ja koostumus ihanan kosteuttava eikä yhtään tahmainen.

Clarinsin huulikiilto on hyvän kokoinen ja sivellin osuus tarpeeksi leveä ja lyhyt. Helppo levittää huulille jopa ilman peiliä pelkäämättä että menee rajojen yli.

Mulla on käytössä värit 3, 4 ja 7. Numero 7 eli Honey glam ( kullanhohtoinen) on kausiväri.

Viimeisin hankinta on Hurraw huulirasva. Sen nappasin mukaan Ruohonjuuresta kun olin etsimässä sieltä ihan muita tuotteita. Tämä on mun ulkoilutakin taskussa koska tästä on sanottu että tämä ei sula taskuun. Tiedätteko tunteen kun kaivaa huulirasvaa taskusta tai laukusta ja huomaatte sen sulaneen ihan mömmöksi.
Raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen - kaikki hoitavat ominaisuudet ovat visusti tallella. 
Ei sisällä parabeeneja, parafiiniöljyä, sulfiitteja tai keinotekoisia värejä ja makuja
Ei testattu eläimillä
Soijaton ja gluteeniton
Ei sisällä geenimuunneltuja (GMO) raaka-aineita
Pakkaus on valmistettu 50% kierrätettävästä materiaalista
Sisältää kylmäpuristettuja luomuraaka-aineita,
manteliöljyä,avocadoöljyä,kaakaovoita, jojobaöljyä, oliiviöljyä, risiiniöljyä sekä seesamiöljyä.

Onko sinulla joku tuote mikä on pakko olla aina mukana? Luottotuote mitä ilman et tule toimeen   (kuvannollisesti).

                                                         //Lena


2 comments

  1. Kyllä. Huulirasva kulkee aina minullakin mukana ja samoin huulipuna tai huulikiilto. Oma suosikkini on Labellon sun protect huulirasva. Vaikkei se oli kovin kosteuttava, etenkään näin talvella, toimii se hyvin huulipunan pohjustustuotteena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä.Täytyy kokeilla Labelloa pohjustusvoiteena.

      Delete

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.