Joulunajan kattaukset

Tänä jouluna jotenkin innostuin eri kattauksista.Niitä oli kiva tehdä ilman sen kummempia suunnitelmia.Ainoa minkä tiesin oli vihreiden havujen käyttö. Ne ostin kukkakaupasta.En  halunnut mennä kaupungissa oksavarkaisiin. Saaristossa olisin vaan kävellyt lähimmän puun luo ja napsinut tarvitsemani materiaalit. Huom. Blogissa mainoslinkkejä.

Aaton päivällisella katoin hyvin vaaleat sävyt.
Meillä on ruokapöytänä vanha peiliovi missä on lasit noissa syvennyksissä. Näin pöytä on tasainen. En halunnut koko pintaa peittää lasilla.Laitoin aattona pöydälle canvas kankaisen  kaitaliinan joka on Canvas Corp Brandsin mallistoa. 

Yhden lasin alle laitoin havunoksan ja punaisen oksan. Ei mitään tietoa mikä oksa kyseessä. Tagit myös CCB valikoimasta

Mustat Teema lautaset, ystävältä saadut lautasliinat ja oksat juuttinarulla kiinni.

Liinalle ripottelin muovisia koriste timantteja sekä käpyjä.

Liinaan kiinnitetty myös Canvas Corpin Architextures sarjan höyheniä


Lasituikut ostin Granitin alennusmyynnistä. Niiden ympärille sidoin revityn canvas suikaleen ja kiinnitin siihen kanelitangon. Yksinkertaista mutta toimii.

Joulupäivänä väri vaihtui mustavalkoiseksi

Musta kaitaliina Canvas Corpin mallistoa

Nyt lasituikku sai ympärilleen puisen helminauhan.Ostin ne aikoja sitten alesta 50 senttiä kappale.
Teema lautasilla mentiin ja näistä puolet valkoisia.

Puhkikulunut metallinen kannu ja vanha taulunkehys + CCB tagi sopivat tähän kattaukseen

Sinettilakka ja leimailua

Tapanina väri vaihtui punaiseksi. Kaitaliina edelleen Canvas Corpin mallistosta.

Tuikkujen ympärille käärin edesmenneen äitini virkkaamat pitsiliinat.Tuo puukappale minkä päällä tuikut ovat on joku entisaikaan käytössä ollut mankeloinnin apuväline. Se on myös äitini.Yksi niistä aarteista mitkä säilytän rakkaudella.
Kehys vaihtui kultaiseksi. Havut ovat vanhassa apteekin pullossa. Sen ostin syksyllä Taalintehtaan apteekista joka teki muuttoa toiseen liikehuoneistoon.

Pellavaa ja oksia.
Tähän päättyi joulunvietto ja huomenna alkaa arki. Toisaaltaan ihanaa ja tavallaan tylsää. Jouluna on jotenkin luvallista olla tekemättä mitään ihmeellistä. 
Kaikki kolmen päivän kattaukset on tehty melko pienellä budjetilla.Kaivoin kaapeista sopivat rekvisiitat ja hyvin pitkälle käytin samoja. Liinojen väri vaihtui ja tuikut tein joka päivä pienellä tvistillä. Pöydän saa persoonalliseksi ihan muutamalla jutulla. Kannattaa käyttää luonnon materiaaleja jos niitä on saatavalla.Tai onhan niitä jos tietää mistä uskaltaa oksia napsia. Kesällä kannattaa kerätä kiviä ja kuivuneita oksia. Niistä saa helposti kivan ja persoonallisen kattauksen.

                                                 Kiitos kun piipahdit blogissani
                                                                //Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.