Ja niin vaihtuu vuosi


Ja niin päättyy vuosi 2018. Vuosi ollut vaiherikas. Paljon on tapahtunut, monta kokemusta rikkaampana, Yksi vuoden kohokohta oli ilman muuta isoäidiksi tulo tuossa kesäkuussa.Ihana  Miro poika sekoitti kaikkien päät. En ole viettänyt ollenkaan lomaa tänä vuonna ja se näkyy lähinnä tuolla askartelun puolella. Tänä vuonna löysin leivonnan ja ruuan laiton kipinän. Huomasin että siinäkin saa olla luova. Blogi muuttui sen myötä lifestyle blogiksi ja samalla kieli pysyvästi suomeksi. Mulla olisi ollut mahdollisuus jäädä marraskuussa eläkkeelle mutta en jäänyt. Olen seilannut merillä niin kauan jolloin meille suodaan aikasempi eläköityminen kuin maissa. Siis meille jotka olimme yli 50 vuotiaita uudistuksen tullessa voimaan muutama vuosi sitten. Alla kuvia uuden vuoden illallispöydästä. Ulkona paukkuu raketit ja muut  paukut vaikka on vasta alkuilta. Blogissa linkit pöydän tekstiilien  nettikauppaan. Käytössä fammolta saadut Arabian lautaset. Valitettavasti niitä vain enään kaksi jäljellä.
 Kaitaliina myös Canvas Corp mallistoa. Burlap Table runner
 Kukkanen on Canvas Corp mallistoa. Burlap FlowerYllä olevat valkoiset puut olen tehnyt uusiksi allaolevasta materiaalista. Nuo ovat peräisin MS Isabellasta eli eräästä vanhasta Viking Linen laivasta missä olin hetken töissä.Nuo ovat osa köysitikkaista eli leidareista jotka tarvittaessa vanhoissa laivoissa tiputettiin aluksen kylkeen. Niitä pitkin pääsi tarvittaessa alas tai ylös. Nuo puiset vaihdettiin uuteen nykyaikaiseen malliin ja koska nuo vanhat olivat menossa roskiin otin osan kotiin ja ovat olleet useamman vuoden odottamassa kellarissa.  Niistä tuli mitä mainioin tarjoilualusta pöydälle. Kuurasin ne puhtaaksi ja maalasin kalkkimaalilla. Naru on osa köyttä mitkä kiepautin vain lankun ympäri. Viellä jäi pari askelmaa odottamaan ideaa, 


Toivotan teille kaikille Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2019!
Ollaan ensi vuonna luovia ja nautitaan joka ikisestä päivästä. Pienilläkin asioilla on merkitystä. Ei hamuilla kuuta taivaalta vaan nautitaan kaikesta mitä elämä eteen tuo.
                                                        //Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.