Luksusta elämään


Harrods; Mikäli kaipaat luksusta elämään ja satut olemaan Lontoossa poikkeapas täällä. Täältä löytää kaiken sen mitä näkee muoti - ja lifestyle lehtien sivuilta. Täällä kun vierailee on täysin kyllästetty luksuksella ja tuoksuilla.Sitten on eri asia kuka tarvitsee näin paljon luksusta elämäänsä. Tervetuloa ensimmäiselle kierrokselle. Tavaratalo on niin iso että tarvitset mobiiliapin tai aulassa olevan kartan jotta löydät paikkaan mikä se ikinä onkaan.


Harrods on tavaratalo Lontoon Knightsbridgessä, osoitteessa 87–135 Bropton Road, SW1. Tavaratalon omisti egyptiläissyntyinen Mohamed Al-Fayed vuodesta 1985 aina vuoteen 2010, jolloin hän myi sen Qatarin kuningasperheen omistamalle sijoitusyhtiölle. Qatar Holding on tavaratalon historian viides omistaja. Harrods sai alkunsa vuonna 1849 Brompton Roadilla Charles Henry Harrodin perustamana. Harrodsin nykyisen tavaratalon rakennustyöt alkoivat vuonna 1901.
Tavaratalo keskittyy ensiluokkaiseen tavaraan kilpailematta hinnoilla. Harrodsissa on yli 300 osastoa ja peräti yli 5 000 työntekijää, ja se on 90 000 neliömetrin myyntipinta-alallaan Euroopan suurin tavaratalo.Harrodsin konserniin kuuluu myös Harrods Casino, Harrods Estates, Harrods Banks, Harrods Aviation, Air Harrods ja Harrods Corporate Services.
Harrods vaatii asiakkailtaan muun muassa siistiä ja asiallista pukeutumista, ja valokuvaus on eräillä osastoilla, kuten koruosastolla, kielletty. Tavaratalossa ei saa pitää reppua selässä. Syynä tähän on se, että selässä oleva reppu saattaa pudottaa esitteillä olevia esineitä pöydiltä tai muilta esittelyjalustoilta.

 Mitkä puitteet

 Jopa hissikin on täynnä upeita yksityiskohtia


Tästä kosmetiikka, ihonhoito ja tuoksut

Kosmetiikka ja tuoksuista löytyy varmasti kaikki ylelliset merkit mitä maailmassa valmistetaan. Tuoksuallergikon kannattaa kiertää osastot kaukaa. Oli aika tyrmäävät sekoitukset.Tästä pääset kurkkamaan naisten laukkuja mikäli sellaiselle on tarvetta


Tästä kodin sisustus sivuilleTämä lasipatsas maksoi 29 500 puntaa eli runsas 30 000 euroa. Eikä ollut mikään iso koriste. Ilmankos myyjä ilmestyi heti lähettyville kun katsoimme tätä.Pelkäs varmaan että koskemme siihen.
 Nämä lasikissat olivat vain jotain 7500 puntaa
Tämä lattialamppun saa omakseen 136 500 punnalla.Kyllä näitte oikein. Yli 140 000 euroa saa pulittaa tästä valonlähteestä.
Täällä soi täysillä joulumusiikki ja kauppa kävi. Kyllä mäkin tykkään joulusta mutta ehkä hieman tuli ahdistus lokakuun puolessa välissä tämän joulumaan keskellä. Täältä lähti yksi asia mun mukaani ja sen näytän vasta myöhemmin. On jouluksi eräälle ihmiselle enkä halua paljastaa vielä mikä se on. Mutta sen voin paljastaa että hintalapussa oli kaksi numeroa.

                                                            //LenaPost a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.