Motown - The Musical

Olimme päättäneet että ainakin yksi musikaali pitää Lontoossa nähdä ja nyt oli todellisia valinnan vaikeuksia. Vaihtoehtoja olisi ollut niin monta. Olisin halunnut nähdä musikaalin Tina Turnerista, Leijonakuningas, Phantom of The Opera, The Book of Mormon. Vaihtoehtoja oli vaikka kuinka paljon. Lopulta päädyimme Motown The Musicaliin eikä todellakaan tarvinnut katua.
Mistä Motown kertoo:
Motownin perustaja Berry Gordy lainaa perheeltään 800 dollaria ja päätyy nyrkkeilijästä musiikkimoguliksi.Hänen ansiostaan Diana Ross ja Supremes,Michael Jackson ja The Jackson 5,Stewie Wonder,Smokey Robinson ja The Miracles,Marvin Gayen ja monista muista tuli unohtumattomia tähtiä joiden musiikki elää voimakkaasti edelleen.

Musikaalissa 18 henkinen orkesteri soittaa 50 legendaarista Motown kappaletta. Mm."My Girl", " Dancing in the Street", "Ain`t No Mountain High Enough" ja "I Heard It Trough The Grapevine"Jackson 5 ja pikku Michael oli aivan huikea. Mikä lauluääni ja tanssiliikkeet. Wow!Mimmit musikaalissa. Tanja, minä, Minna ja Fia. Kiitos ihanaiset upeasta ja hillittömän hauskasta seurasta.Tämän mimmin synttäreitä vietettiin ja jos nauru pidentää ikää niin ei ainakaan vanhentunut.

Liput ostin samana aamuna netistä. Linkki tästä. Suomalainen nettikauppa ja toimi täysin moitteettomasti. Liput sähköisessä muodossa ja sai lunastaa teatterin lippukassalta nimellä. Osasivat jopa siellä sanoa mun nimeni mikä ei aina ole helppoa kun sukunimessä on ääkkösiä. Olimme teatterissa perjantai iltana ja liput maksoivat 34.50€. Viikonloppuna lippujen hinnat ovat huomattavasti kalliimpia. Arkisin on myös päivänäytöksiä mikä on myös varteenotettava vaihtoehto.Otin paikat yläkatsomosta tuon hinnan takia ja ei välttämättä se paras vaihtoehto. Nimittäin ne penkkien välit olivat niin ahtaat jolloin oman haasteensa toi hame päällä istuminen. Siinä oli melkein edessä istuvan pää jalkojen välissä. 
Musikaali oli huikea. Siinä käytiin koko Motown historia läpi. Tajuttoman hyvät laulajat ja tanssijat.Pieni Michael Jackson varasti kaikkien sydämet. Tulevaisuuden musikaali tähti aivan varmasti.
Musikaalin kuvat on teatterin sivuilta koska näytöksen aikana valokuvien ja videon ottaminen oli kiellettyä.

Alla pieni makupala tuosta upeasta musikaalista. Olisipa meillä suomessakin vastaavia produktioita. Mielestäni meillä on liian vähän musikaaleja. Ne tempaavat täysin mukaansa. Täälläkin sai täysillä laulaa mukana ja tanssia. Ihan parasta!

//Lena

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Daily Cafe Art Journal Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Dalsbruk DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åbo
Lena Blankenstein-Holmström