Vuoden keikkapaikka vai ei?

Olen ihan tajuttoman ylpeä aluksesta missä työskentelen.Puhun laivasta missä olen työskennellyt aivan sen eka päivästä lähtien.Viking Linen MS Viking Gracesta. Meillä on henkilökunta joka tekee kaikkensa jotta asiakkaat viihtyisivät ja tuottaisimme upeita elämyksiä. Tarjoamme maukasta ruokaa, Itämeren suurimman kelluvan taxfree myymälän upeine valikoimineen, rentouttavan ja hemmottelua kaipaavalle Spa Wellness osaston, hyttejä löytyy 16 eri kategoriasta joten jokainen löytää sen itselleeen parhaimman,monipuolisen kokousosaston ja Itämeren parasta viihdettä. Siksi ei ole ihme että Viking Grace on tänä vuonna ehdolla vuoden keikkapaikaksi. Vuoden 2018 musiikki-ja media-alan Industry Awards ehdokkaat julkaistiin viime viikolla. Viking Grace kilpailee kovassa seurassa. Muut ehdokkaat ovat Tavastia,Hartwall Arena45special sekä Tullikamari (Pakkahuone & Klubi).Pelkät puitteet eivät kuitenkaan tee paikasta sitä parasta vaan sen tekee henkilökunta.Meillä on ammattitaitoinen viihdetiimi joka tekee kaikkensa artistien viihtyvyyden ja keikan onnistumisen eteen.Se työ alkaa jo paljon ennen kuin edes artisti on laivassa.Työn suunnittelu on välillä aika minuutti aikataulutusta kun satama aika on aika tarkalleen tunti.Bändit vaihtavat yleensä Turussa ja on todella tiimityöskentelyä kun bändit vaihtavat vauhdilla. Tuleva bändi roudaa kamat lavalle ja samantien alkaa soundcheck. Kaikki pitää hioa kohdilleen ennen laivan yökerhon aukeamista.Yleensä meidän tähti artistit esiintyvät klo. 23:30 tai myöhemmin. 

Koko Gracen viihdetiimin tavoite on ollut nostaa laivan viihdetarjonta korkealle tasolle ja pois siitä monen mielikuvasta rähjäisestä Ruotsin laiva fiiliksestä. Ja he todellakin ovat siinä onnistuneet.Onhan laivan puitteet aika hulppeat lähteä kaveriporukan kanssa katsomaan suosikki artistia, yhdistää siihen herkullista ruokaa,shoppailu mahdollisuudet,upeat merimaisemat sekä rentoa yhdessäoloa. Viking Grace on kohta liikenöinnyt 6 vuotta ja sinä aikana olemme nähneet aivan huikeita artisteja Club Voguen isolla lavalla. Tunnelmaa  nostattaa myös tuo artistin takana oleva liki 50 neliön ledseinä. Ääni, kuva ja valot. Lyömätön yhdistelmä josta vastaavat AV teknikot. Ja he ovat oman alansa parhaimmistoa. Rautaisia ammattilaisia joilla ei koskaan mene sormi suuhun. He tekevät tästä paikasta Suomen parhaimman keikkapaikan.
Elastinen teki jopa yhden musiikkivideoistaan Viking Gracella vuonna 2013Kuva on heidän oma promokuva.


Av:n valtakunta josta koko tätä mestaa pyöritetään.Aika makeen näköiset laitteet.
Meillä on esiintynyt liki kaikki Suomen parhaimmat artistit. En juurikaan muista kuka ei olisi näinä vuosina valinnut Viking Gracea keikkapaikakseen.Yllä on vain osa kuvista artisteista joita meidän on ollut ilo tavata ja jotka ovat kuvainnollisesti räjäyttäneet tunnelman kattoon Club Voguessa. Kahtena vuonna meillä on myöskin ollut ilo kokea UIT hervotonta iloittelua ja niin myös koemme ensi tammikuussa kun Voguen valtaa UIT ja Tuhansien Ämpärien Maa - aivan ulapalla.Mainittava myös muutamista ulkomaista huippu hetkistä  kun Voguessa vieraili vuonna 2016 maailmankuulu rumpali Steve Gadd.

Tungewaag & Raaban joka esiintyi meillä 2017. Ihan huikean upea keikka.Valitettavasti kuvaamani video tuolta keikalta on laadullisesti huono.Kuvasin sen puhelimellani. Uskomattoman upea Rock The Ballet jotka ovat esiintyneet kahtena vuonna meillä. Brasiliasta meille rantautui 2014 Samba Brazil Show. Niiden pukujen loisto ja sulkien määrä oli valtava.

Viking Grace Club Vogue on nähnyt ja kokenut paljon. Tuo tila muuntautuu moneen ja siitä on kiittäminen meidän upeaa viihdeosastoa. Myös koko laiva voi muuttua isoksi viihdekeskukseksi kuten tämän vuoden helmikuussa kuin myöskin ensi helmikuussa Grace muuttuu metalli laivaksi. Tällöin raskaan metallimusiikin ystävät kokoontuvat yhden risteilyn ajaksi Viking Gracelle. NMC 2019 Tässä linkki ensivuoden risteily infoon. Tämäkin risteily osoittaa miten luovia ja idearikkaita viihdeosaston henkilökunta on. Tästä risteilystä saamme kiittää Emmyä ja Jania jotka uskoivat omaan ideaansa ja tekivät valtavasti töitä tuon risteilyn onnistumisen eteen. Ja se todellakin oli menestys.Vaikka tuo musiikkilaji ei ole ihan oma lempparini oli tuolla risteilyllä mieletön fiilis ja siinä näki mitä samanhenkiset ihmiset nauttivat ihan täysillä hyvästä musiikista. Meillä on muitakin erikoisristeilyjä joiden idea on lähtenyt viihdepuolelta. Ilo ja kunnia tehdä heidän kanssa töitä kun näkee miten ammattitaitoiset ihmiset tekevät koko sydämestään työtä mistä nauttivat ja ovat ylpeitä siitä.
Viking Grace viihdeosasto vastaa koko aluksen viihde tarjonnasta niin aikuisille kuin lapsille. Koko osastoa luotsaa viihdepäälliköt joilla on selvä visio mitä hyvä viihde pitää sisällään.On pystyttävä tarjoamaan samaan aikaan erityyppistä viihdettä koska meillä voi parhaimpaan aikaan olla 2500 vierasta laivassa.Viihdetarjonnan pitää siis olla monipuolista jotta jokainen löytäisi sen mikä miellyttää.Emme myöskään saa unohtaa pienimpiä matkustajia joiden viihteestä vastaavat meidän mielettömän ihanat leikinohjaajat. He tekevät tuota työtään koko sydämestään. Se näkyy ja kuuluu. Ja tottakai näkyy myös laivakissa Ville Viking. Ville joka on lunastanut paikkansa kaikkien niin pienten kuin vähän isompienkin sydämessä. 
Kaikki jutussa olevat valokuvat jos ei ole muuten mainittu on kuvannut viihdeosaston henkilökunta ja ne on julkaistu  eka kerran  Viking Gracen FB sivulla.
Pitäkää kaikki peukkuja että Viking Grace valittaisiin vuoden keikkapaikaksi. Kilpailu ratkeaa 5.10 Musiikki & Media Gaalassa Tampereella. Kilpailu on kova ja jo ehdokkaaksi valituksi tuleminen on jo ihan mahtavaa. Muutama viikko vielä jännitetään.

                                             //Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.