Santa Maria Tex Mex

Sis. mainoslinkin. Tuotteet saatu.

Sain testattavaksi Santa Marian uuden tuotesarjan Next Mex jonka makumaailma vie Meksikoon. Tänään testasin vegetacoja.


Pehmeä maissi & vehnätortilla, joka on kooltaan täydellinen soft tacoihin. Tortillassa on pehmeä maissin maku ja se sopii monenlaisiin tacoihin.
Vasta leivotun oloisen, lämpimän tortillan saat paahtamalla sitä kuivalla, kuumalla pannulla, kunnes se pullistuu ja saa hieman paahtuneen pinnan (n. 10 sekuntia) Täytä tortilla sitten suosikkitäytteilläsi.

Ei säilöntäaineita
Ei lisättyä sokeria
Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
Tiesithän että tortillat voi myös pakastaa jos nitä jää yli.


Mieto ja hieman kirpeä majoneesi, jossa maistuu lime ja jalapeño. Sopii erinomaisesti kaiken tyyppiseen tex mexiin ja on raikas ja herkullinen vaihtoehto esim. ranskankermalle.
Levitä vähän majoneesia tortillan päälle ennen muita täytteitä, tai viimeistele annos muutamalla lusikallisella herkullista majoneesia. Tämä sopii niin monen muunkin ruuan kanssa. Herkullista.

Sisältää vapaiden kanojen kananmunaa.


Täydellinen maustetahna kasvistacoille. Syvät ja täyteläiset maut ovat peräisin mm. ancho chilistä, kaakaosta, kanelista ja kurpitsansiemenistä. Paahda kukkakaalin kukintoja kuumalla pannulla, kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet hieman väriä. Lisää maustetahna ja tilkka vettä. Sekoita ja lämmitä - valmis! Tarjoile tortillan sisällä haluamasi täytteiden ja salsan kera.
Helppo laittaa jännittäviä ja herkullisia soft tacoja.
Säilöntäaineeton
Ei lisättyä sokeria
Riittää 4 annokseen
Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille


Tomatillo Salsa
Raikas ja hapokas salsa, jossa on sileä koostumus. Makua tähän ihanaan kastikkeeseen tuovat tomatillo, jalapeño ja korianteri. Sopii mainiosti kaiken tyyppisille tacoille ja tortilloille.
Ravista pulloa ennen avaamista ja kaada salsa suoraan tacon tai tortillan päälle.
Sopii vegaaneille ja kasvissyöjille.

Ainesosat
Sipuli, vesi, rypälemehu, tomatillos (11%), vihreä paprika, sitruunamehua, vihreä jalapeño (4,6%), valkosipuli, valkoviinietikka, korianteri, maissitärkkelys, suola, kurkuma.






Kuutioitua avokadoa, paistettua kukkakaalia, silmusalaattia, kuutioitua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, Lime & Jalopeno majoneesia sekä Tomatillo salsaa.Täydellistä.


        Tästä pääset Santa Marian sivulle missä lisää reseptejä sekä tietoa uutuustuotteista.

Tämä kuva Santa Marian sivulta.

Lämmin suositus kun haluat yllättää vieraasi tai ihan vaan itsesi. Helppo tehdä ja maut  balansissa.Joka puraisulla tuli uusi vivahde suuhun. Seuraavaksi taidan testata kanaversion.

Hyvää matkaa Meksikoon!

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.