Jotain pientä kotiin

Näin aamulla kässämessujen sivulla paperinarukranssin ja pakkohan se oli samanlainen tehdä kotiin.Meillä on olohuone hyvin valkoinen joten kaipasin jotain  seinille jotka tällä hetkellä kumma kyllä ovat melko paljaat. Töppöstä toisen eteen ja kaupungille hankkimaan materiaalit. Postauksessa * mainoslinkki
Tämän pohjana on pieni puinen verhorengas.

Löysin myös kaapista aikoinaan Granitista ostetun valokuva/muistilappu pidikkeen. Sopii vallan hyvin olohuoneen seinälle.


Tein kaksi erikokoista kranssia ja yhden solmin kuivuneeseen oksaan.
*Paperinaru maksoi Lankamaailmassa noin 7 €. Samanverran maksoi tuubi puuhelmiä Clas Ohlsonilla. Ohje on Paapon FB sivulta. Heiltä saa myös tilattua kaikki tarvittavat materiaalit.
Tämä on niin helppo tehdä että lapsikin sen osaa. Oiva vaikka joululahjaksi tai tuliaiseksi.
Tämä musta kranssi on halkaisijaltaan 40 cm. Mulla oli joku vanha puinen rengas mihin tämän solmin. Voi myöskin itse tehdä renkaan vaikka rautalangasta.Meillä pitää kaikki tällaiset riippuvat somisteet oltava aika korkealla koska nuorin kissamme tykkää kiivetä ja repiä alas kaikki mikä vaikuttaa mukavalta. Muuten tämä ketju olisi aavistuksen verran alempana. Ne on näitä pieniä arjen valintoja.

Mukavaa viikonloppua

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.