Tiluksilla

Olette varmaan kaikki kuulleet ja lukeneet paikasta nimeltä Tiluksilla. Ainakin kaikki jotka ovat sosiaalisessa mediassa ovat varmasti törmänneet näihin ihaniin eläimiin ja heidän isäntäperheeseen.Tilan emäntä osaa ilmiömäisesti" maalata" sanoin ja kuvin heidän elämäänsä tilalla. Eilen kävin paikan päällä tutustumassa näihin veikeisiin otuksiin ja olen aivan myyty.
 Antero
Ilona oli sitä mieltä että vieraat olisivat voineet tuoda jotain tuliaisia.Tämähän oli kuitenkin hänen Spa hoitolansa.

Ankat PikkuA, Tyyne ja Elias.Nämä oli hauskoisia kaakattajia ja kulkivat koko ajan peräkanaa.( Saako sanoa kana kun on kyse ankoista?)
 Severi

Olisi kiva tietää mitähän tämä heppa miettii? ( varmaankin että katoa nainen mun edestäni. Häiritset mun ruokailua)


Pietu jolla oli kyllä valtavasti energiaa. Koira joka oli kaikkialla. Mikään ei varmasti jäänyt häneltä huomaamatta.Ja tuo uusi possulelu taisi olla 5 min ehjänä.
 Roni ihanan lempeä jättiläinen.
 Aasit Lispet, Pernilla ja Napero.Eräs heistä tykkäsi kovasti puskea peppuun.

Pihalla kävi tajuton kaakatus kun vieraita vastaanottamassa oli kukko ja kanalauma. Jokainen toivoi jotain tuliaisia mutta hekin pettyivät ajattelemattomiin vieraisiin.

 Aasien kotiportti
Ihana  Taison on suomenvuohi.

 Suomenlampaat Gitte, Pentti, Pauliina,Pekka ja Nella.
 Sielu ja mieli lepää näissä maisemissa.
 Kaksi jalkaisten pikkula. Muut pihan asukkaat tekevät tarpeensa omille tonteilleen.
Tämä rouva piti vahtivuoroa pupujen valtakunnassa.En valitettavasti saanut kuvia pupuista koska olivat aika nopeita liikkeissään.

 Jerry ponin kotiIlta päättyi teehetkeen ja emännän leipomiin herkullisiin sämpylöihin.
Mikäli ette ole tutustuneet Tiluksillaan niin katsokaa ihmeessä heidän nettisivut. Linkki tästä. Sieltä saa lisäinfoa vierailumahdollisuuksista.

Mikä ilta ja seura mitä parhainta.Ihanaa seurata hyvin persoonallisia tilan asukkaita joilla kaikilla oli oma tahto.Osa oli uteliaita ja erittäin puheliaita. Mutta jokaisella oli yhtä tärkeä rooli tässä yhteisössä.
//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.