Makramee solmeilua

Viikonlopun aikana valmistui kaksi makramee työtä. Seinävaate ja nalle.Lankana Suomenlangan valmistama mopparilanka.Puu on kuivunut oksa minkä toin Taalintehtaalta muutama vuosi sitten. On ollut erinäköisenä somisteena mutta nyt sai lopullisen paikkansa  tässä työssä. Luonnonoksilla enemmän luonnetta kuin suora keppi kaupasta ostettuna. 
 Telineenä Ikeasta ostettu vaateteline.

 Ja tässä valmis työ
Toisena makramee työnä valmistui Koronalle.Idea tähän on Taito Varsinais-Suomen haaste valmistaa nalle tai tuunata vanha nalle. Pääasia että tekee jotain nyt kun ollaan kotona.
Istuvalla nallella on korkeutta 32 cm.Vartalo on makramee solmeilua ja muut osat virkattu.Eilen  solmeilin koko nallen mutta en tykännyt lopputuloksesta joten purin toisen osan.Tänä aamuna tein uuden suunnitelman ja se toimi.


Laukku pakattuna  sitä päivää varten kun olemme vapaita liikkumaan. Mutta sitä ennen. Ollaan kotona ja pidetään huolta toisistamme. Tee kaikkea sitä mikä tuottaa mielihyvää.
Lue, katso leffoja, askartele, leivo ,kirjoita runoja ja mietelmiä. Ihan mitä vaan mutta pysytään kotona. Yhdessä olemme vahvempia ja vielä tulee se päivä jolloin voimme huokaista helpotuksesta.

//Lena 

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.