Menkää metsään

Eilen poikkesin metsään enkä mihin tahansa metsään. Metsä / Skogen on viime syksynä avattu elämyskonsepti  Helsingissä osoitteessa Mannerheimintie 2.Liike sijaitsee vastapäätä ruotsalaista teatteria. Liikkeen ikkunaa ei voi olla huomaamatta. Ja ohikulkeissaan kuulee lintujen viserrystä.Jo pelkästään se saa hymyilemään.('mainoslinkki)


Avaan oven ja astun metsään keskellä Helsinkiä.Ensivaikutelma on huikea vai mitä mieltä olette kun katsotte kuvia.Tunnelma on sadunomainen aitojen luonnon materiaalien sekä - äänien symbioosista (laita äänet päälle ja nauti luonnon äänistä.Katso koneesi sivun oikeaa yläkulmaa).Liikkeessä on aitoa puuta, sammalta ja naavaa. Astut sisään mutta on kuin astuisit ulos. Liikkeessä myytävät tuotteet ovat tarkkaan valittuja.Kaikessa kunnioitetaan luontoa ja sen uusiutumista. Kaikki myytävät tuotteet on valmistettu noudattaen kestävän kehityksen periaatteita. Myynnissä on läpinäkyvästi tuotettuja vaatteita, sisustus -ja tunnelmanluojia, tekstiilejä, asusteita, ihonhoitoa jne. Jokainen tuote on valmistettu Suomessa tai lähituotantona(EU).
Vastuullisuudesta voit lukea lisää täältä.

Metsässä voit nauttia yksin tai yhdessä rentouttavasta jalkakylvystä. Katso ja kuuntele luontoa ja unohda että olet Helsingissä.


Hyllyllä on upea pellavainen pöytäliina ja samaan sarjaan kuuluu lautasliinat. Nämä on mun seuraavat hankinnat.Sopii täydellisesti meidän kotiin.
Sovituskopin verhot valitettavasti eivät olleet myynnissä. Upeat ylipitkät pellavaverhot.
*Metsä /Skogen x Hetkinen
Olen huulirasva addikti ja ostan aina jos löytyy joku uusi mielenkiintoinen tuttavuus.Tällä kertaa mukaan lähti *Hetkinen huulirasva joka valmistetaan ihan omassa kotikaupungissani Turussa.Lue lisää tuotteesta vastuullisuus osiosta.

Metsässä on mahdollisuus myös nauttia metsän antimia palkitun keittiömestarin ja villiruokavisionäärin Sami Tallbergin ideoimasta Mushroom Bar'sta.Menu löytyy tästä.
Itse rakastuin täysin Pakuri " cappuccinoon". Maku oli täydellinen. Toivottavasti tuote ja sen resepti tulee laajemminkin myyntiin. Aamupalaksi valikoitui Purple Hazel salaatti ( ruusu-punakaalisalaatti).Ihminen on onnellinen pienistä asioista.

Lue lisää yrityksestä *TÄSTÄ ja upeasta naisesta kaiken tämän takana skutsimutsi Carita Peltonen.
Metsä on myös mahdollista kokea Helsinki Vantaa lentokentällä kun Metsä -Skogen avaa elämyspaikan  toukokuussa 2020. Lue lisää TÄSTÄ
Hymy huulilla lähdin kotiin päin ja varmasti palaan metsään.

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.