Menkää metsään

Eilen poikkesin metsään enkä mihin tahansa metsään. Metsä / Skogen on viime syksynä avattu elämyskonsepti  Helsingissä osoitteessa Mannerheimintie 2.Liike sijaitsee vastapäätä ruotsalaista teatteria. Liikkeen ikkunaa ei voi olla huomaamatta. Ja ohikulkeissaan kuulee lintujen viserrystä.Jo pelkästään se saa hymyilemään.('mainoslinkki)


Avaan oven ja astun metsään keskellä Helsinkiä.Ensivaikutelma on huikea vai mitä mieltä olette kun katsotte kuvia.Tunnelma on sadunomainen aitojen luonnon materiaalien sekä - äänien symbioosista (laita äänet päälle ja nauti luonnon äänistä.Katso koneesi sivun oikeaa yläkulmaa).Liikkeessä on aitoa puuta, sammalta ja naavaa. Astut sisään mutta on kuin astuisit ulos. Liikkeessä myytävät tuotteet ovat tarkkaan valittuja.Kaikessa kunnioitetaan luontoa ja sen uusiutumista. Kaikki myytävät tuotteet on valmistettu noudattaen kestävän kehityksen periaatteita. Myynnissä on läpinäkyvästi tuotettuja vaatteita, sisustus -ja tunnelmanluojia, tekstiilejä, asusteita, ihonhoitoa jne. Jokainen tuote on valmistettu Suomessa tai lähituotantona(EU).
Vastuullisuudesta voit lukea lisää täältä.

Metsässä voit nauttia yksin tai yhdessä rentouttavasta jalkakylvystä. Katso ja kuuntele luontoa ja unohda että olet Helsingissä.


Hyllyllä on upea pellavainen pöytäliina ja samaan sarjaan kuuluu lautasliinat. Nämä on mun seuraavat hankinnat.Sopii täydellisesti meidän kotiin.
Sovituskopin verhot valitettavasti eivät olleet myynnissä. Upeat ylipitkät pellavaverhot.
*Metsä /Skogen x Hetkinen
Olen huulirasva addikti ja ostan aina jos löytyy joku uusi mielenkiintoinen tuttavuus.Tällä kertaa mukaan lähti *Hetkinen huulirasva joka valmistetaan ihan omassa kotikaupungissani Turussa.Lue lisää tuotteesta vastuullisuus osiosta.

Metsässä on mahdollisuus myös nauttia metsän antimia palkitun keittiömestarin ja villiruokavisionäärin Sami Tallbergin ideoimasta Mushroom Bar'sta.Menu löytyy tästä.
Itse rakastuin täysin Pakuri " cappuccinoon". Maku oli täydellinen. Toivottavasti tuote ja sen resepti tulee laajemminkin myyntiin. Aamupalaksi valikoitui Purple Hazel salaatti ( ruusu-punakaalisalaatti).Ihminen on onnellinen pienistä asioista.

Lue lisää yrityksestä *TÄSTÄ ja upeasta naisesta kaiken tämän takana skutsimutsi Carita Peltonen.
Metsä on myös mahdollista kokea Helsinki Vantaa lentokentällä kun Metsä -Skogen avaa elämyspaikan  toukokuussa 2020. Lue lisää TÄSTÄ
Hymy huulilla lähdin kotiin päin ja varmasti palaan metsään.

//Lena

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio 7gArchitextures 7Gypsies AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Art Daily Cafe Art Journal ArtStacks Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Buckingham Palace Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Daily Notebook Dalsbruk December Daily Notebook DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Drawing Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Home decor Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätys Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Low Carb Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media Mixed Media World More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åblogit Åbo
Lena Blankenstein-Holmström