Altered mannequin

Altered mannequin eli tuunattu mallinukke.Olin mallinuken ylävartalon tehnyt uusiksi jo viime kesänä. Siihen postaukseen pääset tästä.Onneksi silloin en heittänyt alavartaloa pois koska viime viikolla sain idean tehdä sen myös samalla tyylillä.


Asu on tehty raakakankaasta jonka värjäsin kahvilla. Lanteille tein rusetin minkä keskiössä on vetoketjusta tekemäni ruusu.

 Myös pitsin värjäsin kahvilla. Edullista ja nopeaa.
 Sääret on peitetty vanhoilla kirjansivuilla.
Raakakangas on monikäyttoinen.Sille voi maalata ja on todella tukevaa.Kun kankaan ottaa pakasta on se täysin sileää mutta pesun jälkeen aika rypyssä mikä toi työhön lisää tekstuuria.Hinta oli myös kukkaro ystävällinen. 2.50€/m. Joten ostin sitä samalla 5 m jotta sitä löytyy kaapista jos joku inspiraatio iskee yhtäkkiä.
Varastosta löytyy vielä kaksi mallinukkea. Yksi mies ja yksi naisnukke. Mitähän niistä syntyy?

Luovuus on ihan parasta terapiaa.
//Lena

3 comments

 1. Oi WAU <3 Uskomattoman upea! Tämä on sellaista tyyliä, josta itsekin olen haaveillut, mutta en ole päässyt toteuttamaan. Ihan uusi tuttavuus tuo raakakangas, pitääpä googletella :) . Sä olet niin tuottelias ja teet omanlaista, ihana aina nähdä sinun luomuksia <3. Olen fani!! T. Milja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaunis kiitos Milja.Tuon kankaan löysin Jättirätistä kun pyysin paksua puuvillakangasta ja parasta oli juuri tuo hinta/laatusuhde. Täydellinen askarteluun eikä harmita jos menee pieleen.Joskus urani alkuaikoina pähkäilin pitkään pitääkö tehdä sellaista mitä muut tekevät, onko se ainoa oikea tapa toteuttaa itseään. Nopeasti tulin siihen tulokseen ettei se ole. Parasta on kun tekee mistä tykkää omalla tyylillä eikä yhtään mieti mitä muut ajattelevat.Se joko kelpaa tai ei. Pääasia että mitä ikinä teenkin tekee juuri mut onnelliseksi.Ja tämä on juuri sitä.Ihanaa alkavaa helmikuuta sinulle Milja.
   ps. vastaus tuli tosi jälkijunassa koska blogipohjasta pudonnut pois vastausmahdollisuus.

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.