Ripsipidennyksessä

Kävin tässä eräänä päivänä pitkästä aikaa ripsipidennyksessä. Seuraan Instassa Turkulaista kauneushoitolaa Hoitola Face & Body sekä siellä työskentelevää Essiä ( Tmi Essi Valonen). Essi haki Instan kautta ripsimalleja ja sitä kautta päädyin asiakkaaksi.
(*mainoslinkki)

Mulla on ollut aiemminkin pidennykset mutta siitä taitaa olla jo liki 5 vuotta. Ripsipidennys on helppo vaihtoehto joka aamuiselle meikkaukselle mutta itse kyllästyin niihin huoltokäynteihin. Olin todella paljon töissä ja kaikki mikä häiritsi vapaalla oloa  oli karsittava.Lisäksi vuositasolla tuli aika kalliiksi.Joten jätin pois sekä ripsipidennykset ja geelikynnet. Tunsin tavallaaan itseni myös aika turhamaiseksi tässä iässä. Kun kynsi katkesi oli se pakko saada korjattua samantien. Oli tavallaan aika vapauttavaa jättää ne pois.Mutta nyt on todella hauska taas kokeilla ripsipidennyksiä. Katson miten viihdyn niiden kanssa ja jatkanko tällä linjalla.

Ylhäällä kuvassa lähtötilanne.
 Ja tässä lopputulos. Klassiset ripsipidennykset missä pisimmät ovat 10mm.
Harvoin katsoo itseänsä tästä kulmasta ja huomaa kuinka paljon ryppyjä on. Toki niitä kuuluukin olla 59 vuotiaalla. Roikkuvat yläluomet olisi aika kiva saada leikattua. Ehkäpä joskus? Ilmeestä tulisi paljon pirteämpi ja katseesta avoimempi. Turhamaisuutta kenties.
Essi teki todella hyvää työtä. En edes huomaa että ripsissä on jotain ylimääräistä. Ripset tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta.Pidän todella lopputuloksesta.Nyt pitää vaan muistaa miten kasvot pestään ja eikä silmiä saa hieroa.

Kauniisti ja hyvällä maulla sisustettu hoitola.


Bongasin myös Jane Iredale meikit ja nämä on seuraavaksi hankinnassa. Meikkipuuteria olen käyttänyt aiemminkin ja tykkään todella sen koostumuksesta sekä lopputuloksesta.Jättää luonnollisen mutta kuitenkin peittävän lopputuloksen riippuen tietenkin levitystavasta.

*Linkki Hoitola Face & Body sivulle. Tämä postaus on tehty täysin omasta halusta nostaa esille myös paikallisia yrittäjiä ja konsepteja mitkä on itselle mieluisia.
Rakastan käydä hoitoloissa. On niin  rentouttavaa levätä pedillä ja muut tekevät pieniä ihmeitä. Itseäni kiinnostaa kokeilla ainakin Pepplus - sekä plasmahoitoa. Täytyy jossain vaiheessa varata tuohon sekä aikaa että rahaa. Mutta kaiken minkä sijoittaa itseensä on palkitsevaa.
Kaikki naiset ovat hemmotteluhetken arvoisia. Eikö?

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.