Curly Girl- 5 kk metodilla

Kylläpä aika rientää kun on hauskaa. 5 kuukautta takana ja nyt vasta olen löytänyt kiharani.Tukholman reissulla tuli hiukset leikattua ja sillä oli iso merkitys kiharan suhteen. Alla oleva kuva on kampaamoreissun jälkeen eka pesu. Hiuksiin levitetty kiharavoide ja kuivattu diffuuserilla melko kuivaksi.Mua vaan hymyilytti kun katsoin itseäni peilistä.Olin niin tyytyväinen kiharaan.
Taannoisella Tukholman reissulla ostin kaksi silkkistä tyynyliinaa kun niiden väitetään olevan parasta juuri kiharille hiuksille. Ostin harmaan ja mustan. Yhteensä maksoivat vajaa 40 euroa.Huomattavasti halvempaa kuin Suomessa. *Siden Selma löytyy osoitteesta Malmskillnadsg. 42 . Ihanan persoonallinen putiikki jossa kaikki tuotteet nimensä mukaan on silkkiä.
Taj Mahal Drottninggatan 100 Tukholma
Kaikkea mitä Curly Girl tarvitsee. Täältä löytyy niin hiushoitotuotteet kuin Denmanin harjat sekä ainakin itselle ihan must afrokampa jolla hiuspohjan saa pöyhittyä.Toki samat tuotteet löytyy nettikaupasta niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta mutta hauskaa oli päästä ihan pyörittelemään niitä pulloja ja tottakai niitä sitten tarttui matkaan mukaan.
Kun postasin nämä kuvat Curly Girl Suomen FB sivulle tuli sinne melko pian kommentti että nämä Devacurl tuotteet eivät ole aitoja. Lukija oli selvittänyt Devacurlin valmistajalta onko heillä Ruotsissa jälleenmyyjiä. Ei kuulemma ole. Mutta Tajmahalilla on näyttävät nettisivut ja Instagram tili missä tuotteita mainostetaan niin luulisi valmistajan reagoivan niihin. No en puolusta enkä lyttää Tajmahalia koska en tiedä mikä on totta ja mikä ei.Itse nyt kuitenkin ostin sieltä tuotteita vaikkakaan en Devacurlia koska niitä mulla oli jo kotona.


Tämä kampa itselle ihan must. Sillä saa tyven kohotettua ilman että kiharat kärsii.
Nämä jäi mulle työkäyttöön
Iso purkki geeliä joka maksoi vajaa 5 euroa. 


Värjäsin eka kerran hiukset kasvivärillä. Hirmu sotkuista ja pahanhajuista puuhaa mutta pidän todella lopputuloksesta.Ehkä seuraavan kerran menen kuitenkin kampaajalle värjäyttää.

Tässä on mun hiustyyli tasan 5 vuotta sitten.Aika nopeasti hiukset loppujen lopuksi kasvaa.
 Juuri heränneenä ja hiukset sotkuisella ananaksella.
 Tämän näköiset hiukset on kun ovat olleet neljä vuorokautta yötä päivää ananaksella.
Tässä hiukset kun metodia takana 5 kk.Pesin illalla ja käytin 123 geeli metodia.Eli Pesin hiukset, hoitoainetta rutistellen hiuksiin, selvitin harjalla ja huuhtelin pää alaspäin.Märkiin hiuksiin kiharavoidetta ja sitten 3 eri geeliä. Eka kerran kun kokeilin tätä metodia ja hieman askarrutti tuo tuotteiden määrä. Annoin hiusten kuivua itsestään ja yöksi ananakselle. Aamulla puristelin geelin rikki ja olin suhteellisen tyytyväinen hiuksiin. Ei yhtään raskaat vaikka aineita aika runsaasti.

Tästä pääset ensimmäiseen postaukseen.
1 kk, 2 kk, 3kk ja 4 kk metodilla.

Mitään Shirley Templey kiharoita ei tähän päähän synny ja se on ihan ok. Olen niin tyytyväinen kun löysin tämän CG metodin. Hiukset voivat hyvin ja kasvavat.Hiusten lähtö on vähentynyt kun niitä ei koko ajan olla hiplaamassa. Pestessä lähtee jonkin verran mutta ei paljon.Hiukset myös näyttävät huomattavasti terveemmiltä. 5 kk aikana en ole kertaakaan harjannut hiuksiani kuivana enkä käyttänyt suoristusrautaa.Kuivaajaa käytän diffuuseri päällä ainoastaan silloin jos on kiire. Muuten saa hiukset kuivua itsekseen.Volyymiä tulee toki diffuuserilla paremmin mutta en kuitenkaan halua aina kuivata huksia. On sitäpaitsi hirmu aikaa vievää. Mun tukka kestää kuivata noin 40 min.Töihin ostin sellaisen kuivaushupun mikä laitetaan fööniin kiinni. Muistuttaa vähän sellaista vanhanajan kampaajan käyttämää huppua. Sitä käytän joskus kun istun katsomassa telkkaria.Sitä on vaan aika koomisen näköinen sellainen avaruushuppu päässä.Hupia kanssaihmisille.
Kärsivällisyyttä tämä metodi vaatii. Mitään ei synny yhdessä yössä. Oikeiden aineiden löytäminen ja niiden yhdistäminen on luku sinäänsä. Kaikille ei tule kiharoita koska jos ei hius ole edes taipuisa ei se näillä aineillakaan synny. Mutta silti metodi kannattaa koska hius vaan voi paljon paremmin. Kaikkihan eivät orjallisesti noudata juuri CG metodia vaan soveltavat sitä itselle ja kukkarolle sopivalla tavalla.

Lämpöistä syksyä kaikki Curly Girl frendit.

//Lena

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Tags

7 Dots Studio 7gArchitextures 7Gypsies AB Studio Aga Baraniak Album Albumi Alcohol Ink altered art Altered books Altered lamp Altered mannequin Art Art Daily Cafe Art Journal ArtStacks Bloggaritapaaminen Bloggaus Book Binding Buckingham Palace Bujoilu Bullet Journal Canvas Canvas Corp Brands Cards Cards und More Cards und More Shop Blog Challenge Christmas Craft Stamper Craftaamo Curly Girl Daily Notebook Dalsbruk December Daily Notebook DIY Altered Art DIY bounded book DIY Furniture DIY Home Decor DIY Lamp Doll Drawing Finnabair Frank Garcia Gelli Plate Haaste Hand-bound book Hapanjuuri Hiukset Home Home decor Huonekaluja Ihonhoito Joulu Junk art Junk Journal Junk style Juomat Just for fun Kakut Kauneushoidot Keittiö Keitto Kemiönsaari Ken Oliver Kierrätys Kierrätystä Kimitoön Kirjan sidontaa Kolmoset Koristeita Kosmetiikka Kosmetiikka ja Hiukset Koti Kurssit Kutominen Kädentaidot Käsinsidottu Laivat Työ Lamppuja Lamps Leipominen Leipä Lifestyle Limor Webber Lindy's Stamp Gang Lontoo Low Carb Luonnonkosmetiikka Lämpimät Makeat Makramee Matkalaukku Matkustaminen Meikit Mini albums Minialbum Minialbumi Mixed Media Mixed Media World More than words challenge Nannan paperi &Helmi Notebook Notting Hill Näyttely Old books Painting Papergarden Perinne ruoat Photography Piirakka Pohdintaa Prima marketing Ravintolat recycling Relics & Artifacts Ruoka Sisustaminen Stampington Company Steampunk Taalintehdas Tags Taidenäyttely Tandiart Tattered Angels Taulu Taulut Painting The Words & Paintery Blog Tilaustyöt Tiluksilla Tim Holz Traveler's Notebook Tutorials Työ Valokuvaus Vanhoista kirjoista Varalusikka Viking Grace Vintage Vuoden Askartelija kilpailu Watercolor painting WorkShop You Tube video Åblogit Åbo
Lena Blankenstein-Holmström