Kohti kevyempää elämää ja kokkailu

Tässä elämäntaparemontissa on sekä hyvät että huonot puolensa.Nyt ateriat täytyy suunnitella huolella eikä vain hamuilla jotain kaupasta ilman tarkempaa suunnitelmaa. Olen todella huono lihansyöjä ja varsinkin punaisen lihan.Siinä ei toki ole mitään pahaa vaan pelkkää hyvää. Pidän todella paljon kasvisruoasta mutta myöskin broileri ja kala ovat ok.Minähän en siis ole mitenkään hyvä kokki vaan menen ihan fiilispohjalla.Mutta kun olen yksin kotona saa lopputulos olla ihan mitä vaan.Silloin voin kokeilla mitä ikinä sitten keksinkään.
* Mainoslinkki 


Broileria ananaspedillä.
Broilerin rintaleike ja ananas kypsennetty ensin levyllä ja lopuksi uunissa.Uunissa 150 astetta noin 40 min.
Liemenä kookosmaitoa johon sekoitettu ananasliemi, 2 rkl Mango chutneytä sekä maun mukaan Chicken & Steak maustetta. Suolaa en lisännyt ollenkaan.Tuo *Heirolin pannu on kätevä koska voit käyttää sitä sekä levyllä että uunissa. Antaa todella hyvän paistopinnan.

Broilerin kanssa pannulla paistettuja kesäkurpitsan suikaleita sekä pinjansiemeniä.


Salaattia,persilja, pikkelöity porkkana, broileri, ananas, paistettu kesäkurpitsa pinjansiemenillä.Pinnalle pilkottua paprikaa sekä ruohosipulia. Yllätyin itsekin miten hyvää tästä todella tuli. Maut kohdallaan. Kuten mainoksessa sanotaan " Hyvä ruoka, parempi mieli"

Tästä on hyvä jatkaa kokkailukokeiluja kohti kevyempää elämää

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.