DIY muistikirjat

En ole todella pitkään aikaan tehty muistikirjoja sitomalla ( book - binding) mutta tänä  aamuna sain inspiraation tähän projektiin. Päivän aikana syntyi kaksi erikokoista muistikirjaa.Ja tällä kertaa päätin olla koristelematta sisäsivuja. Melkein kaikki tekemäni kirjat/ albumit on täynnä erilaisia tägejä, taskuja mihin voi jemmata pieniä tärkeitä viestejä.
Tästä ja tästä pääset postauksiin missä on hyvin erilaiset albumit.
Tämän kirjan koko on 15.5 x 21 cm. Sivuja on 104

Albumin kansi on päällystetty tapetilla. Kun käy jossain tapettiliikkeessä kannattaa katsoa löytyykö sieltä poistokansioita.Itselläni taitaa olla 6 kpl isoja tapettikansioita mitä olen saanut ilmaiseksi. Kauniista tapeteista on moneksi. 
Jokainen aukeama on käsin ommeltu kiinni. 
Tältä näyttää pienemmän kansion selkämys kun se on valmiiksi ommeltu.
Tällainen kaareva neula on kaikkein paras omasta mielestäni. Tänään käytin helmilankaa ompeluun.

Savolaispoika oli toista mieltä mun askartelubuumista.
Pienemmän kirjan koko on 11 x 13.5 cm. Pitää sisällään 65 sivua. Kirja on koottu kolmestatoista taitellusta paperista jossa kussakin on 5 osaa mihin voi kirjoittaa.

 Tämä kortti on A.B studiosta.
Kannet on päällystetty nahkapaperilla. 
Tägi AB Studion. Sinetti viehättävänä yksityiskohtana.Tägin alle olen tehnyt kohojauheella kuvion.Tekstitarrat 7dots studion.
 Osa sivuista on kahvilla värjättyä akvarellipaperia.
Olipa hauskaa pitkästä aikaa tehdä kirja sitomalla. Mikäli innostuit ideasta niin suosittelen katsomaan tekniikan vaikka You tubesta. Sieltä löytyy valtavasti eri tekniikoita. Käytä haku sanaa book binding. Tähän ei tarvitse mitään erikoisvälineitä. Itse tein pitkään ihan tavallisella neulalla mutta tuo kaareva malli helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti työskentelyä.

Kiva kun piipahdit blogissani. 

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.