Kirjan julkkareissa


(*Blogipostaus sisältää mainoslinkkejä)
Perjantaina oli Viola Minerva Virtamon uuden keittokirjan julkkarit Helsingissä ja Åbloggarit saivat kutsun tilaisuuteen.Aikainen lähtö Helsinkiin koska itse tilaisuus alkoi 8.30 aamiaisen merkeissä ihastuttavan erilaisessa rautakaupassa Domus Classicassa.Itse liikkeestä kirjoittamani postaus löytyy tästä.


Viola Minerva Virtamo, valokuvaaja, graafinen suunnittelija sekä kirjailija.
Ensimmäinen reseptikirja Opiskelijabudjetilla julkaistiin 2016 ja Vegebudjetilla 2017.
Ja nyt sitten kolmas Peltiruokaa.
Nuoresta iästään huolimatta (  23v.) hän on todella päässyt pitkälle. Harva tuossä iässä on julkaissut 3 reseptikirjaa. Suunnitellut reseptit,kokannut, kuvannut ja koonnut kaiken kauniisti yhteen. Ja nuo Violan kuvat. Wow. Niiden tumma sävy puhuttelee ainakin mua. Jotenkin taianomaisia.
Aamu alkoi aamiaisella ja on muuten eka kerta kun syön aamiaista rautakaupassa. Voisin tehdä toistekin.

Kaikki kirjan reseptit ovat helppotajuisia eivätkä raaka-aineet ole vaikeasti saatavia saatikka kalliita.Näissä kirjan kuvissa on sitä jotain.Herkullisia ja tunnelmallisia.


Adlibris ainakin myy Opiskelijabudjetilla sekä Vegebudjetilla kirjaa. Kirjat löytyy toki luultavammin myös muista kirjakaupoista.

Ohjeet oli niin herkullisia joten kokeiluun lähti samantien  Taivaallisen tahmea brownie. Tämän otan mukaan kun menemme tyttären perheen luo iltapäivällä. Uskon että mormorin kulta vuoden vanha Miro taitaa tykätä siitä. Ihan vähän saa maistaa mormorin leipomuksia.
 Vähänkö näyttää herkulliselta.Suklaa valuu brownien sisältä.
Tämä oli niin hyvää. Ei liian makeaa mutta niin suussasulavan täydellistä.Pienikin pala riittää hyvän kahvin seuraksi.Alla olevassa olen ripotellut pinnalle hieman tomusokeria mitä ei ohjeessa ole eikä sillä ole mitään vaikutusta makuun.Siis aivan turhaa.
Ohjetta tähän brownieen en jaa koska se on väärin kirjailijaa kohden. Ohje löytyy  Peltiruokaa keittökirjasta joten se kannattaa ostaa. 

Itse jään mielenkiinnolla seuraamaan Viola Minervan uraan.Ihastuttava ja visuaalisesti lahjakas nuori nainen jolle maailma on avoin.


Kokkailujen iloa 

         //Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.