Kesärauha festarit

Olin eilen Turun Kasvitieteellisessä puutarhassa Kesärauhan pressibileissä.
Paikka ja ohjelma vaikuttava.
                      

( Yhteistyössä Kesärauha festivaali ja Sunborn)


                                  Music festival 14 -15.6 ja Lisärauha 16.6.2019
                                      ROCK, RAUHA JA RAKKAUS JA TURUN
                        VANHA SUURTORI – SIITÄ ON KESÄRAUHA TEHTY.
KESÄRAUHA on uusi, urbaanin vaihtoehto- ja indiemusiikin festivaali, joka sijoittuu kaupungin ydinkeskustaan, historiallisen Vanhan Suurtorin miljööseen. Rockin, rauhan ja rakkauden lisäksi yksi tapahtuman kulmakivistä on monipuolinen ruoka- ja juomatarjonta, johon erityisen panoksensa antaa legendaarinen ravintola Pinella Suurtorin kyljessä. Kaksipäiväinen festivaali tuo kolmelle lavalle lähes 40 esiintyjää ja tavoittelee 3500 päivittäistä kävijää. Eikä kannata unohtaa sunnuntain lisärauha tapahtumaa.Tiedossa on niin etkoja kuin jatkoja.Liput festareille tästä.Valitettavasti suurin osa lipuista taitaa olla loppuunmyyty. Ikäraja festareille on 18v.

Myyntiin tulossa myös kollareita kuin myös näppärä kangaskassi.
Kierrätys on tärkeä osa toimintaa joten nuo myytävät tuotteet on valmistettu kierrätysmatskusta. Festareilla käytettävät mukit on myös kierrätettäviä. Asiakas maksaa mukista 1 € pantin. Mikäli mukin palauttaa saa rahansa takas tai mukin voi viedä kotiinsa.Mukit toimittaa Green Cup.fiFestareiden järjestäjä tekee myös yhteistyötä Pidä Saaristo siistinä kanssa. Joukko innokkaita vapaaehtoisia oli edellis lauantaina 2 tuntia Aurajoen rannalla ja keräsivät mm. 2500 tupakantumppia. Kukaan ei taida ajatella että tupakan tumppihan ei maadu. Se muuttuu mikromuoviksi.Joten te pössöttelijät muistakaa tämä. Teidän maahan heittämä tumppi on maailman yleisin roska.

Joko sinä olet käynyt Turun Kasvitieteellisessä puutarhassa? Mikäli et niin suosittelen poikkeamaan.Mielenkiintoinen ja huumaavan tuoksuinen paikka. Osana tilaisuutta oli kiertely kasvihuoneissa missä saimme nähdä välähdyksiä tulevasta festivaalista.


 Illan ruokatarjoilusta vastasi El Patron. ( Damn fine tacos)
Tarjolla oli kolme eri vaihtoehtoa. Itse valitsin paahdettua myskikurpitsaa, pikkelöityä punakaalia ja avocadoa. Maukasta ja voisi kuvitella pliisuksi mutta tästä löytyi kyllä potkua.
Illan viihteestä vastasi Turkulainen Punomo. Yhtye saanut vaikutteita 60-70 luvun Motownista. Aivan huikea bändi ja odotan todella kovasti heidän levyään mikä on vielä työnalla. Spotifysta löytyy yksi biisi ja sitä kannattaa mutustella.Retro soul , siinä on sitä jotain. Tästä bändistä tulemme vielä kuulemaan. Heidän ensiesiintymisensä on Kesärauhan lauantaina.

Kiitos Sunborn kutsusta ja kiitos kaikki tutut ja tuntemattomat mukavasta illasta. 

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.