Säilytyskori kierrätysmateriaalista

Onko Taito keskukset teille tuttuja? Minulle on. Olen vuosien varrella käynyt erilaisilla kädentaitopajoissa. Yhdessä tekemisen ilo on niin palkitsevaa.Toki netistä voi etsiä inspiraatiota ja ohjeita mutta välillä kannattaa etsiytyä samanhenkisten kanssa muutamaksi tunniksi. Olin itse viime keskiviikkona Paraisilla Taitokeskuksessa ( tästä linkki heidän FB sivulle) Illan aikana valmistui säilytyskori kierrätyshuovasta. Kori on kooltaan noin 36 x 40 x 40cm.
Tähän tarvittiin tuota huopaa, mittanauha, sakset, 4 pyykkipoikaa sekä naula+ lankaa,
ja kärsivällisyyttä.
Ja meidän linssilude änkesi tottakai joka kuvaan eli tässä on nuori Mainecoon poika Bläkki.Hän on muutenkin aina kanssani askartelemassa.
Materiaalit tuohon koriin maksoivat 30 eur. Huopaa meni kaksi isoa kiekkoa. Tuota Green Craft kierrätyshuopaa valmistaa kotimainen Dafecor Oy
Tekstiiliraaka-aineet kerätään teollisuudelta sekä kuluttajilta ja työstetään mekaanisesti uudelleen.Materiaalit ovat pestyjä. Huopa-ja vanumaiset materiaalit eivät koskaan ole samalaisia mikä tekee lopullisesta tuotteesta uniikkeja.
Kantokahvat tein kotona ja ne on leikattu vanhasta vyöstä. Ompelin ne kiinni huopaan mokkanauhan avulla. Vyöhön ja huopaan tein reiät koska muuten ei mokkanauhaa saa kerrosten läpi.

 Ihanan eläväinen pinta.
Huovan jälleenmyyjänä toimii kaikki Suomen Taitokeskukset ja ainakin meidän illassa oli tuota huopaa kolme eri leveyttä. Korin koko määrää sen mikä leveys sopii sinulle parhaiten.
Tästä linkki Varsinais-Suomen Taitokeskukseen

Ostin valmiiksi jo hieman kapeaampaa huopaa josta jossain vaiheessa teen pienemmän korin. 
Tämän korin ohje ja paljon muita kierrätysmateriaalista tehtyjä sisustuselementtejä löytyy tästä Tuula Niemisen vuonna 2016 julkaistusta kirjasta. Tuo kirja siirtyi hankintalistalle.


Mukavaa viikonloppua kaikille.
//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.