Kuningattaren jalanjäljillä

Jos on Lontoossa on myös ihan must käydä Kuninkaallisen palatsin huudeilla. Siis suunta kohti Buckinghamin palatsia. Tästä linkki linnan sivulle. Matkasimme Fian kanssa maanalaisella lähemmäksi palatsia ja lopun matkaa kävelimme läpi upean puiston ja ruusutarhan.
Meidän lähin asema on Queensway ja määränpää oli Hyde Park Corner. Tuona päivänä kaupungilla oli suuri mielenosoitus missä vastustettiin Brexitiä.Lehtien mukaan paikalla oli 500 000 mielenosoittajaa. Tarkkaa lukua ei varmaan kukaan tiedä.Pääministeri on ilmoittanut kantansa että uutta äänestystä ei tule.
 


Annan kuvien puhua puolestaan. Nauttikaa kuninkaallisesta loistosta.

Siinä se kuuluisa parveke on missä kuninkaalliset ovat juhlallisuuksissa tervehtimässä kansalaisia.Muutama sata metriä palatsista sijaitsee The Queen´s Gallery. Täällä oli myynnissä kaikkea mitä ilman kyllä pystyt elämään.Kauniita astioita, koruja , leluja ja sisustustuotteita. Itselleni ostin täältä pikkuruisen kassin joka maksoi muistaakseni 4 puntaa.Olisihan se hienoa kattaa päivällinen tuollaisilla kuninkaallisilla astioilla mutta olivat ihan käsittämättömän kalliita. Ja toisekseen eivät sopisi meidän kotiin.

 Tämä koristetyyny maksoi 75 puntaa. Hyllyllinen pehmo corgeja. Yksi näistä lähti mun mukanani suomeen.

Nämä pikkuruiset astiat oli niin söpöjä mutta myös kalliita.Olisivat olleet ihanan turhakkeita mutta söpöjö vaikka johonkin askarteluprojektiin.

 Tai vaikka näin kuten kuvassa.
 Toivottavasti pidit kuninkaallisesta loistosta.

                                                            //Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.