Kulttimeikit vai onko?

Ensimmäisen kerran kun kuulin sanan Benefit en oikein tiennyt mikä sarja se edes oli. Kun näin nuo hyllyköt täynnä karkkimaisia pakkauksia ajattelin että nuo nyt ei ainakaan ole mua varten. Mietin että ovat tytöille jotka syntyneet 2000 luvulla. Ja ihan väärin oletettu. Nuo ihanuuden on ihan kaikille.Meillä koulutettiin muutama tyttö tekemään kulmien muotoilua vahan avulla ja pääsin koekaniiniksi.( onpa hassu sanonta). Silloin se kolahti. Saara joka teki mun kulmat teki niistä niin täydelliset kuin vain niistä voi saada. Vahalla kaikki sujui nopeasti. Tämän jälkeen hän valitsi juuri mulle sopivan kulmakynän.

Tässä on tuo kulmakynä. Sen kanssa saa kauniit ja luonnolliset kulmat.Koostumus ei ole liian pehmeä jolloin sen kanssa pystyy pienin vedoin muotoilemaan kulmat halutun laiseksi. Toisessa päässä on pieni harja minkä kanssa saa karvat ojennukseen ja värin häivytettyä.

Olin niin tyytyväinen kynään joten pyysin  seuraavaksi päiväksi Saaralta päivämeikin. Saara on ihana ja äärettömän taitava meikkaaja.Toisilla on vain se luontainen kyky toteuttaa visuaalisesti huima muutos käyttäen ihmisen kasvoja " taideteoksena" Tiedättekö tunteen kun saa vain istua ja joku muu tekee sinusta kauniin.Mä voisin istua kasvo- hiusterapiassa vaikka joka päivä.Joka tapauksessa. Tykkäsin niin kokonaisuudesta joten päädyin ostamaan koko setin. Meikit eivät ole pahan hintaisia ja pakkausten koot ovat ihanan söpöjä.Kulmakynä on väri 4.5

Mulla on nenän ja leuan alueella laajentuneet ihohuokoset. Ne korostuvat kun kosteusvoiteen päälle levitetään meikkivoide. Tähän ongelmaan on ratkaisu. Voide joka tavallaan täyttää ihohuokoset kuitenkaan tukkimatta niitä. Voiteen annetaan asettua muutaman minuutin ennen seuraavaa vaihetta.

Ohut meikkivoide joka tasoittaa oman ihon väriä. Mulle sopivin oli väri numero 2. Ihoni ei ole rasvainen joten en tarvitse puuteria.


Luonnollisen näköinen ns. aurinkopuuteri minkä kanssa saa tehtyä kivat varjostukset.
Light powder bronzer for face.Poskipunaksi valikoitui  lumoavan kaunis puna.Vai olenko väärässä?Sunny golden -Pink blush.Pakkauksen siveltimet soveltuvat loistavasti matkakäyttöön mutta normi käytössä pidän pitkistä siveltimistä. Niillä saa paremman otteen meikkaukseen.
Hehkua kasvoille saa Benefitin Highliter tuotteella. Minä valitsin voidemaisen. Sitä on helpompi kontrolloida. Tuotteen kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen ettei ala liioittelemaan.Tällöin sillä on päinvastainen vaikutus eikä positiivisella tavalla. Sitä sipaistaan kevyesti poskien korkeimmalle kohdalle sekä amorin kaaren yläpuolelle.Häivytys sienellä mikä puikon toisessa päässä tai sormin kuten minä teen.

Pakkaukset ovat niin herkullisia.


Benefitin huulipunat ovat tällä hetkellä parhaimmat mitä mulla on. Tykkään käyttää huulipunaa mutta ongelmana on kuivuvat huulet. Osa vanhoista huulipunista on sellaisia että pystyn pitämään niitä tunnin ja sitten pakko poistaa. Mutta Benefitin punat eivät ärsytä eivätkä kuivata huulia. Eivätkä valu juonteisiin mikä tässä iässä tärkeää. Jos käyttää huulipunaa pitää sen olla huulilla eikä ympäröivällä iholla. Nämä punat on nerokkaasti suunniteltu. Kuten näette allaolevasta kuvasta on osa puikosta tummemman värinen.Toimii rajauksena. Älyttömän helppoa käyttää ja varmasti pysyy huulilla.Ostin kaksi eri sävyä.Lusty Rose ja Juicy Berry. 


Benefitillä on osa tuotteista myös minikoossa kuten nämä ripsarit. Kiva ensin kokeilla ennen kuin ostaa sen isomman mallin.


 


 Eikö näytäkin karkkihyllyltä?


Näistä hyllyistä löytyy kaikki mitä tarvitset meikkiin, oli sitten kyse juhla - tai arkimeikistä.Suosittelen kokeilemaan. Tällä hetkellä tuotteita löytyy kaikilta Viking Linen laivoilta sekä Tukholmasta Sephoras'ta.Mistäkö Benefit sai alkunsa?

Benefit Cosmetics on Yhdysvaltojen San Franciscosta lähtöisin oleva globaali kosmetiikkamerkki. Kaksossisaret ja entiset mallit Jean ja Jane Ford perustivat yhtiön vuonna 1976 kauneudenhoitomyymäläksi ja erikoistuivat aluksi tarjoamaan asiakkaille quick-fix-kauneudenhoitotuotteita. Yhtiölle oli tärkeää hauskanpito ja ajattelun vapaus, ja se lähestyi kauneudenhoitoa täysin uudella tavalla. Naurattavilla nimillä varustetuilla kauneudenhoitotuotteilla, luovilla pakkauksilla ja laajalla omien palveluiden valikoimalla Benefit on onnistunut luomaan naisten yhteisön, joka todella uskoo, että ”nauru on parasta kosmetiikkaa”.


Ikonisten tuotteidensa ja tunnetuimpien myyntimenestystensä, kuten huuli- ja poskipuna Benetint, pohjustusvoide The Porefessional ja They’re Real -ripsiväri, lisäksi brändillä on 70 kulmakarvatuotetta, jotka on tehty ratkaisemaan kaikki naisten ongelmat. Fordin siskosten mielestä muotoillut kulmakarvat ovat avaintekijä kasvojen kehystämisessä, ja he mullistivat kulmakarvojen käsittelyn Brow Bar -konseptillaan. Nyt Benefitillä on yli 2700 kulmakarvabaaria 43 eri maassa, ja se onkin ollut maailman johtava kulmakarvabrändi vuodesta 2016.
Vastaus otsikkoon. Sanoisin että Benefit voidaan laskea sarjaan kulttimeikit.

Mikä on sun luottomeikkisi?
                                                           //LenaPost a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.