Koti sinisen oven takana - makuuhuone

Makuuhuoneemme jatkuu samalla tyylillä kuin olohuone.Löytyy vanhoja ovia, itse tehtyjä valaisimia, matkalaukkuja ym.
Vuoteen päätynä toimii kaksi vanhaa ovea. Vasemman puoleinen on Tori.fi sivulta. Maksoin siitä 50€ ja se toimi meillä jossain vaiheessa myös ruokapöytänä.Nyt sai paikkansa makuuhuoneesta. Siihen kiinnitin siivet mitkä tehty vanhoista kirjan kansista.TÄSTÄ postaukseen missä enemmän kuvia enkelin siivistä. Oikean  puoleinen kaunis ovi on Wanhasta Wallankumouksesta. Siihen olen kiinnittänyt tekemäni taulun meidän lapsista ja sen päälle olen laittanut kirpputorilta löytämäni vihreän vanhan taulunkehyksen. Sopii värimaailmaltaan täydellisesti siihen. Oveen olen myös kiinnittäny tekemäni valaisimen. Löysin tuon ruostuneen ilmeisesti ulkorakennuksen valaisimen myös Wanhasta Wallankumouksesta. Sähkötyöt teetin ammattilaisella koska uusi johto piti suojata tuon ruosteisen putken sisällä ja putkessahan ei myös ollut mitään lampun kantaa. Osa töistä  kannattaa turvallisuuden takia antaa ammattilaisen hoitaa. Mietin kauan minkälainen varjostin siihen tulisi.Se löytyi roskalavalta ja siitä käytin osan. TÄSTÄ pääset siihen postaukseen miten roskiksesta löytyneestä varjostimesta tuli tuon näköinen.
Tällä hetkellä sängyn peitteenä toimii Ikeasta ostetut pellavaverhot tai samasta paikasta mieheni ostama peitto.Riippuu millä tuulella olen kumpi on käytössä. Myöskin tyynyliinat ja pussilakanat ovat Ikean pellava mallistosta.Hakusessa on boho tyylinen pellavapeitto. Haluaisin sellaisen ylisuuren rennon peiton mikä osittain valuu lattialle.Ei se kaikkein järkevin valinta ole kissaperheessä jos peitto on lattialla. Sehän ihan kutsuu kissoja nukkumaan sen päälle.Mutta ei kaikki täydykkään olla niin käytännöllistä.

Yöpöytä on metallinen vanha sairaalan pöytä. Aivan ihana löytö Helsingistä.

Makuuhuoneen nurkasta löytyy myös tekemäni lattiavalaisin. Sen tein Vuoden 2017 askartelijakilpailun finaalityöksi.TÄSTÄ pääset siihen postaukseen.Kaikki mitä käytin oli kierrätysmateriaalia.


Osana tämän huoneen säilytysratkaisua toimii myös vanhat metalliset pukukaapit. Nämä ovat tämän kevään hankintoja mitkä pitkän etsinnän jälkeen löysin. Niiden tarinan voit lukea TÄÄLTÄ.Kaapin päällä vanha matkalaukku ja Christianin Star Wars säästölipas. On tuliainen Lontoosta Harrolds'in tavaratalosta joskus -90 luvun puolivälissä.


Kirpputorilta löytämäni pienen kaapin päälle päätyi vanhoista kirjoista tekemäni talo.Lue lisää TÄÄLTÄ.Seinällä on lapsuudenkodista tuotu seinäkello.Tuoli on yhteen USA projektiin tehty tuoli (lue lisää TÄSTÄ) ja päällä roskiin heitetty nalle minkä pelastin kurjalta kohtalolta. Ennen päätymistä makkariin koki hän täyden puhdistuksen.Taisi jopa saunoa tovin 100 asteisessa saunassa kuten muukin asia minkä hankin kirpparilta tai löydän roskislavoilta.

Kuten huomaatte on meidän koti ei minkään tyylistä. Iloista sekamelskaa ja pääasia että miellyttää silmää. Kotona vietetään niin paljon aikaa joten kaikilla tavaroilla pitää olla joku tarkoitus miksi juuri ne on päätynyt meidän kotiin.Mua ahdistaa jos ympäristö ei ole mun näköinen.Haluan että koti on kuin pehmeä pumpulinen kasa minkä sisään on kiva käpertyä.Kaiken pitää tuntua juuri omalta. Meidän koti taitaa muuttua koko ajan. Riippuu siitä mitä satun löytämään tai saan jonkun uuden idean.Eräs työkaverini antoi mulle lempinimen Romu-Roosa ja se on aika osuva. Niin niistä mun ideoista.Tämä voi aika ajoin toki koetella mieheni pinnaa.Hänen on varmasti ajoittain vaikea nähdä samoja visioita kuin minä.Onneksi yhteiset vuodet joita on kunnioitettavat 35 hioneet meistä hyvän tiimin.
Täällä on hyvä asua, me ja meidän neljä kissaa.Tämä on meidän koti sinisen oven takana.
Ei kai haittaa vaikka joulutonttu on kesälläkin esillä? Sen seurana mun nalle lapsuudesta sekä alakoulussa tekemäni nukke.Jokainen esine rakas ja tärkeä.Tämä ruosteinen jakkara on vanha sairaalan tuoli. Ihanan kulunut.

Mikä on sinun tyylisi sisustamisessa?
                                                       //Lena

2 comments

 1. Så fint och vilka fantasifulla coola detaljer ��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack du. Jag gillar att ha saker som har en story bakom. Och för mig är det viktigt att ha också saker som jag har gjort själv. Ha en super trevlig fortsättning på hösten. // Lena
   Ps. Hade lite dataproblem därför kommenterar jag så här sent

   Delete

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.