Allt Om Scrap

 
 
Vi har all anledning att glittra, gnistra och glimma här på Allt Om Scrap den här månaden! Dels är det ju december månad då allt möjligt kan gnistra - juldekorationer, snö, och inte minst barnens ögon. Dessutom gör vi en liten omstart här på Allt Om Scrap med ett nytt upplägg. Även det är värt lite festligt glitter!!

Därför blir månadens utmaning att skapa valfritt alster på temat: GNISTRA, GLITTRA och GLIMMA.

Har du någonting som gnistrar hemma hos dig? Hur inspireras du av den här utmaningen? Du är välkommen att tävla med din tolkning här hos oss. Helene Bogren bidrar med en RAK och väljer en vinnare bland tävlingsbidragen. Du tävlar genom att lägga upp ditt bidrag via LinkyTool i spalten till vänster senast den 3 januari.

Välkommen med ditt bidrag! Vi ser fram emot att få se DIN tolkning!!
 
Jag är så super glad för att få va med som DT i svenska bloggen Allt om scrap och här få ni se mitt första layout.
Olen todella innoissani ja iloinen saadessani olla Dt ruotsalaisessa blogissa Allt om scrap ja tässä ensimmäinen työni sinne.
 
Aihe on SÄKENÖIDÄ, KIMALTAA JA SÄIHKYÄ.
Lähde mukaan haasteeseen. Vapaa toteutus.
Jag har använt tidningspapper och massor med svart gesso för att skapa denna alster.
Jag gillar då det är flera lager av papper och det är en orsak varför jag använder tidningspapper. Billigt, enkelt och lätt jobba med. En annan favorit produkt är Inka Gold. Här har jag använt både guld och silverfärgen. Embossingpowder och en liten kvist från trän. Metallgranen från nån gammal ljusstake. Strösslat på lite glitterpulver och thats it!

 
Työssäni olen käyttänyt vanhoja sanomalehtiä, paljon mustaa gessoa, kohojauheita,InkaGold sekä kullan että hopean värisenä, ulkonta pieni oksa ja kimallejauhetta.Metallinen kuusi jostain vanhasta
tuikkutelineestä. Eipä juuri muuta kaipaa. Lähde mukaan haasteeseen.
Lämpöistä Joulun odotusta kaikille
-Lena-

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.