Vanhasta uutta

Eilen postasin kuvan muistikirjastani mitä aloittelin. Nyt tuo kirja sai arvoisensa päällisen. Tein vanhasta selkärepusta nahkaisen suojuksen.Siitä tuli todella onnistunut omaan makuuni. Tänään myös päätin järjestellä työpöytäni uuteen uskoon.Työpöytäni on liki 100 vuotias klaffipöytä joka heiluu vähän joka suuntaan mutta on juuri täydellinen niin.Vuosien saatossa siihen tullut maalitahroja mikä ei yhtään haittaa. En usko kenenkään maaleja käyttävän ihmisen pöydän olevan tahraaton.Noi roiskeet kuuluu luomisprosessiin.
Yhden sauman ompelin tavallisella ompelukoneella ja muut osat olen kinnittänyt noilla niiteillä.Hieman sai varovasti ommella koska nahka todella paksu.Halusin nimenomaan nahkaiset kannet tälle kirjalle ja ensin oli ajatuksena ostaa. Mutta sitten iski piheys ja miksi ostaa jos materiaalia löytyy kotonta ja mielikuvitusta riittää. Tämä kelpaa vallan mainiosti mulle.


Tämä tarra on 7 Gypsies mallistosta ja muistoja ajalta jolloin olin sen tiimin vetäjänä Canvas Corp Brandissa.

Sitten siirrytään tuohon työpöytään. Vanha Singerin pöytä ja vanha mankeli siirtyi olohuoneesta nyt luovaan tilaani. Sopii täydellisesti tänne ja tuo kaivattua laskutilaa lisää.
Käsinsolmittu kirja minkä kansi on päällystetty mateennahalla.
Pöydällä tottakai toinen ihanista vanhoista kirjoituskoneista. Toinen on olohuoneessa.
Sulkakynä joka on pitkästä aikaa käytössä.  Sillä kun kirjoittaa tulee jotenkin nostalginen olo.
Lemppari washiteipit ja leimasimet metallitarjottimella. Suurin osa teipeistä sekä leimasimet Varalusikan. Muutama teippi minkä ostin Kensingtonin Palatsista. Ne on niin hienoja ja en juurikaan raaski käyttää niitä.Tarjottimen alla iso Canvas Corpin nahkainen kansio. Se on taas lahja viimeiseltä messumatkalta Arizonaan 2018. Silloin olin töissä heidän osastolla. Hukea reissu mikä ei ikinä unohdu. Hieman tuon matkan jälkeen yritys myytiin ja samalla loppui mun pesti heidän tiiminvetäjänä.Mutta niin kiitollinen Christinelle ja Randylle tuosta mahdollisuudesta olla osa heidän tiimiään.
Vanhassa ompelukoneen laatikossa on tageja ja muuta pientä paperisilppua. Suurin osa Canvas Corp Brandin.
Rautainen lintukuppi toimii pienten saksien säilytyspaikkana. Mankelin päällä on tuo savupiipun  osaan tehty riippukansio. Siinä säilytän niitä rakkaimpia valokuvia mitä ajoittan näkyy arttisivuillani. Kahdessa mustassa vanhassa lusikkalaatikossa on myös tageja ja muuta tarpeellista.Vanhassa matkalaukussa Timpan kuvia ja muita koristeita.Laukun päällä kaksi Canvas Corpin ihanaa kansiota. Ne ovat muistoja ensimmäiseltä matkaltani Arizonan messuille 2017.
Tällainen ympäristö ruokkii mun luovuutta. Ne pienet yksityiskohdat. Niillä on suuri merkitys minulle.

//Lena

Post a Comment

Kiitos kun vierailit blogissani.Thank you for stopping by!

Instagram

Lena Blankenstein-Holmström. Theme by STS.